Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 merak ettiğim, acaba kutunun fotoğraflarını çekip EA Games'e bi mail çeksem bana yeni bir kopya yollarlar mı? CD-Key istemicem sadece yeni bir kopya isticem. sizce hiç umut var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben team fortress 2 olarak düşündüm bir an kkthxbye epic failim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bf 2 satılıyo heryerde 10 ytl idi. git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 veya git markete bf2 kutusunun içinden al 2.dvd'yi. hem aksiyon olur. ea'nın öyle gönderceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 20 ytl diye biliyorum ayrıca şu anda 5 kuruş para harcayamayacak durumdayım yeni PC topluyorum elime geçen 1 lirayı bile o pc'ye yatırmak mecburiyetindeyim. alabilceğimin en iyisini kısıtlı bir parayla almaya çalışıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 crack kullan? cd-key orjinal ise sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aynen oyle. Parayi gelen dvd'ye degil daha cok cd-key'e veriyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ne kadar doğru hatırlıom emin değilim ama şöyle bir olay vardı galiba adamlara mail atıon sonra posta ile yolluon kırık dvd yi sana yenisini yolluyorlar, ama herhangi bir oyun satan amcadan bf2 alsan ya da bir arkadaşından isteyip yüklesen de aynı mantık önemli olan key nasıl olsa, tabii bir de adam gibi dvdci olması lazım bazı bazı sorun oluyor release düzgün yerden indirilmemişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 önemli olan key'de yinede crackli oyun kullanmak istemiyorum mesele o. neyse artık yollamazlarsa yenisini alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya bütün bakırköyü dolaştım. girdiğim her mağzada (D&R Megavizyon türevleri) BF 2142 var BF 1942 Anthology Pack var ama BF 2 yok delircem avrupa yakasında satan biyer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 crackle gitsin, ne kastin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benim BF2 cdmde çatladı kabına koyarken ,crack kullanma; mpde sorun olabilir, mini image kullan, yüklerken de herhangi bir korsa CDden veya torrentten yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar