sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 latency 120 lerde bağlantıda hiç sıkıntı yok ama 7-8 sn donmalar arada bi dcler.Bu sıkıntı nerden kaynaklanıyo ne oluyo bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 karakterin sıkışmıştır bi yerde banada olmustu. yeni bi karakter açıp ticket at gmlere hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok fazla alt karakterin varsa ve onların arasında hızlıca geçtiysen de oyun sapıtabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ciddi ciddi bişey anlamadım.Latency yemyeşil ama neredeyse 3 veya 4 arenaya girişimde bir ilk önce donuyo char belli bi zaman sonra dc.Ya da millet ne yapıyo ne ediyo görüyorum ama ben bi spell bile kullanamıyorum.Nedir bu çaresi nedir,iki gündür başımda:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bazen add onlar da yapıo bunu bi ara benim bikaç add on çakışıomuş sanırsam, çatır çutur dc yiodum kel alaka yerlerde sora giderek sıklaştı en son tek tek add on açıp deneme yanılma yapmaya başladım düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sdexsde adem sen misin lan :q sensen cevabi solerim. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 trash moblardan item düşer düşmez tam need atacakken dc yemişim daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 modeme bilgisayara giren kablolarda veya splitter da bişeylerde olabilir. arada temassızlık yapıyosa.. belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Add-onların eskidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 katliamci said: Sdexsde adem sen misin lan :q sensen cevabi solerim. Saygilar. hehe evet benim.Söle şincik cevabı bide kim olduğunu söyle:P addonları bi yenileyecem inşallah düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar