Pascal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya bu chelsea açıkça kayrılıyor. Zaten geçen maçta Chelsea li taraftarlar adam gibi adam Romano Prodi pankartı açmışlardı...[signature][hline]PASCAL ERA QUA [Bu mesaj Pascal tarafından 20 Nisan 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kırmızı kart ne içindi ben göremedim..
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hehe doğru demiş tamburacı :) prsonun gol de çok güzeldi hani kanım ısındı adama :)
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yok yaw geçicen prso yu bence..
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 maçı ranieri aptal ı hediye etti önce aylardır top oynamamış Veron u oyuna aldı hadi onu geçtim takımda en ii top oynayan adamı çıkattı.. ayrıca sol ve sağ kanatı çok kötüydü chealse nin monaco ya gelince chealse nin tam tersine kanatları çok ii kullandılar helal olsun heriflere güzel top oynadılar yinede chealse turu geçer gibi gelio bana bu akşamki maçta umarım dün geceki gibi zevkli olur[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 morientes gol atcak die bahse girmiştim hakkını verdi. monaco-porto final tahminim tutacakmı ne kahretsin biliyom ben bu işi yaa :P[signature][hline]i love this game!
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Abi o monacoda rothen ve evra diye 2 tane adam var,manyak oynuyorlar ya...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Abi nedenini bilmiyorum ama İspanyol takımlarına gıcık oluyorum. Valenciadan ötürü olmalı. Porto çıkar inşallah. Ama zor gibi geliyo bana. Bu arada Monaco bu noktadan sonra Rövanşta bırakmaz.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ay ne zevksiz maçtı bu ya. Sıkıldım be fener maçları b ile daha zevkli walla...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Pascal, 21 Nisan 2004 23:38 tarihinde demiş ki: Ay ne zevksiz maçtı bu ya. Sıkıldım be bunu yazmak için girmiştim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar