smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sagolasın nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bende hacıbabadan fıstıklı şöbiyet yiyorum bölee yerken agzında dağlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 afiyet bal şeker olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 buzparmak ownzdur bu sırada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hiç bi bok almadım huzurluyum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 SenariouS said: buzparmak ownzdur bu sırada... aynen 4-5 tane alıp tüketmek lazım günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 magnum yemeyin çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bir de bazen çok soğuk oluyor, karamellisi mesela donuyor katur kutur. halbüki alıcan ısırıcan içinden karamel fışkırıp ağzına dolacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Fly said: bir de bazen çok soğuk oluyor, karamellisi mesela donuyor katur kutur. halbüki alıcan ısırıcan içinden karamel fışkırıp ağzına dolacak vs. o zamanda bütün tat gidiyor bilakis bide bulantısına yol açabilir :( double çaklıt fetewe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Eskiden legendary bir dondurma vardı, Buzzy diye noldu bilmiyorum, ne güzeldi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 uykusuzun hediyesi var mıydı bu hafta ya? ben daha alamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Minimilk wardı eskiden.Hava soğuk olduğu zamanlar edepsizlik yapan cocuklara alınırdı zaten bezelye kadar bişeydi böyle en ucuz dondurmasıydı algidanın. Gökkuşağı güzel buz mis oh! Golfün her dondurması kötü 5 para etmez pistir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 minimilk hala var yok öyle bi süt tadı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha yanlız simdi utanmasam tek alıcagım algida dondurması minimilk cidden çok güzeldi tadı büyüme sütü vardı bi de ondan da almıyolar bana artık :( (artık dedigim 10 yıldır :( ) gidip marketten alamıyorum da utanıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Buradan golfçü dondurmacılara diyorum ki utansınlar minimilk kadar olamadı en pahalı dondurmaları pamukkale otobuslerinde dagıtıyolar o dondurmayı yiyince 4 saatlık yol 5 saate uzuyor ne pis bişeydir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 TOPİK BİTTİ 3. postum olmuş bu arada buraya as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hm kalippo da güzeldir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Starcup! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 calipponun vişnelisi vardı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 birde bir zamanlar puşpap diye bir şey vardı, dondurma değildi ama yine yalanarak tüketiliyordu, alttan parmağını sokunca yalanası şey çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pogodi said: calipponun vişnelisi vardı =( kız gibi büyüdügüm için buna da +rep dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Puşpap=Meybuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 alakası yok meybuzda, meybuz bildiğin dondurulmuş aromalı su. puşpapın dondurma ile alakası yok, lolipop tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aa puşpap portakallısı süperdi=) pandanın mr pandası böühühüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 meybuz ayrı tabi de, pushpoplar da güzeldi baya. Kolalısı mı ne vardı, ondan alırdım hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar