BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim annem babam hic bisi yapmadi ben ceo entresandi oss donemi bile paso netteydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 95 ten kalma pc min kabloları e monitoru hala durdugu icin naparlarsa yapsınlar ben pc yi calıstırabiliyodum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha bir tek benim başıma geldi sanıyordum demek başkalarınında ailesi yapmış bundan 6-7 sene önceydi aldılar sakladılar, bende yenisini aldım 2 ay sonra ısısından yakalandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ortaokulda bana yapıyolardı. klavyeyi götürüyorlardı ama ben çözdüm olayı. açılışta klavye soketine mouse takıyodum bios ekranı geçip windows başlıcağı zaman kendi yerine takıyodum mouse u. klavyesiz az ageof empires ultima oynamadım zamanında eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 alla alla bizimkilerin power kablosunu ayırt edebileceğinden emin değilim :D ne anneler babalar var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence power kablosu yerine monitörü söksün kaldırsın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar