g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkadaşlar Duyduguma Göre Bazı Serverlerde Çiçek Dikimi Yetiştirimi Varmış Dogrumu Dogru İse Scriptini nereden Bulabilirm Yardımcı olurmusunuz?
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Arkadaşlar Bilgisi Olan Yokmu?[signature][hline]İmza Bilmiyorum Parnak Bassam Olurmu?
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 BuOLabilirmi? İşine Yarayabilir Belki...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pati Uoserverında da var bu olay... Azmodaii ye özel mesaj atarak bu konu ile ilgili scripti elde edebilirsin....[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 iyide o Runuo arkadaş sphere demek istemiş sanırım ?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Nebula'da farming diye bir sistem var kastettiğiniz buysa...[signature][hline]Silencer
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pati Uoda var onun gibi bir sistem istiyoruım
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sanırım nebuladaki scripti soruyor.Ama o bronx sonrası bir çalışma olduğu için bulabilceğini sanmıyorum silencerdan rica et belki verir :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 lol :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hiç gülme silencer şu sıra melek gibi herkeze yardım ediyor :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 harbi haa :)[signature][hline]Turk Oyun Admin.
daniska Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 valla ne derseniz diyin (: silencer herzaman aynıdır noldor sUUUXxx budrdan duy beni sux :D ne reskill ler çektiydim ohh beaaa:D şöle bi sölim dur daha söliycem sonra editin alası vardı nah dur bide her gün noldorlara gm ler gidip gelirdi senin haberin varmı sonra nie major-burak ı duke yi ve manson abimizi banladın her gün mc sine edit çektiniz haa haa? söleyin ama forumda ne küfür yapıştırdı major-burak size nihhohohoh ohh beaa rahatladım 2 yıldır bu anı bekliodum :D[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Öne çıkan mesajlar