g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkadaşlar Duyduguma Göre Bazı Serverlerde Çiçek Dikimi Yetiştirimi Varmış Dogrumu Dogru İse Scriptini nereden Bulabilirm Yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Arkadaşlar Bilgisi Olan Yokmu?[signature][hline]İmza Bilmiyorum Parnak Bassam Olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 BuOLabilirmi? İşine Yarayabilir Belki...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pati Uoserverında da var bu olay... Azmodaii ye özel mesaj atarak bu konu ile ilgili scripti elde edebilirsin....[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 iyide o Runuo arkadaş sphere demek istemiş sanırım ?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Nebula'da farming diye bir sistem var kastettiğiniz buysa...[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pati Uoda var onun gibi bir sistem istiyoruım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sanırım nebuladaki scripti soruyor.Ama o bronx sonrası bir çalışma olduğu için bulabilceğini sanmıyorum silencerdan rica et belki verir :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 lol :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hiç gülme silencer şu sıra melek gibi herkeze yardım ediyor :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 harbi haa :)[signature][hline]Turk Oyun Admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 valla ne derseniz diyin (: silencer herzaman aynıdır noldor sUUUXxx budrdan duy beni sux :D ne reskill ler çektiydim ohh beaaa:D şöle bi sölim dur daha söliycem sonra editin alası vardı nah dur bide her gün noldorlara gm ler gidip gelirdi senin haberin varmı sonra nie major-burak ı duke yi ve manson abimizi banladın her gün mc sine edit çektiniz haa haa? söleyin ama forumda ne küfür yapıştırdı major-burak size nihhohohoh ohh beaa rahatladım 2 yıldır bu anı bekliodum :D[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar