Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

2 gündür ser sefil yollardayım insaf yaw online bile olamadım e haliyle de spyroya özel msj falan da atmadım.

Şuanda bursada aptal bi otelde cep telimle msj athyorum o yüzden kendimi cok da fazla savunamıyorum malesef. Tek diyebilecehim beni linç ederseniz bi townie daha kaybedecegiz.
Sosyal ağlarda paylaş

yine telden yazıyorum anlam dùsüklügü olabilir.

Özel msj muhabbeti derken kastetmek istediğim "online değilken oyun ilerlemiş mafya veya dedektif olsam ve mesaj atmasam nasıl gecegvndüze dönsün" idi.

Oyun mafya grupları ıçin iyice kolaylaştı ama sadece biri kazanacak. Linç sistemi ise kazanan mafyayı belirliycek. Ben elasso nun mafya olduguna neredeyse eminim cunku sadece mafyanın işine gelıyor suanda linçler.
Sosyal ağlarda paylaş

e takım arkadaşın senin yerine bildirebilir o mantıkla veya esgeçilebilir senin vericeğin karar çok uzun süre msj atmazsan.

o dediğin anlamı ifade etmiş olsan bile böyle bişeyin altına sığınmaya çalışman seni bence direk mimler. hani aaa bakın ben yoktummm,aa ben yokken oyun ilerlemiş demekki ben masumum.

testerenin ikinci filmdeydi sanırım bu olay. adamın bi tanede suç ortağı çıkıyodu filmin sonunda nedense o aklıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

inaktiflere bu mesaj..

arkadaşlar, oyunun sonuna geldik sayılır.. ilerleyemiyoruz ya.. 10 oy falan gerektiği turlarda daha hızlı gidiyordu walla.. biraz daha aktif olun da bitirelim artık.. şimdi dışarı çıkıyorum (doğum günü gm'i olarak =P).. geldiğimde 4 oyu bulmuş olursak güzel olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Hm, şimdi Smoke ve elesso konusunda pek bi fikrim yok. Oy çoğunluğu elesso dayken çabuk tur bitsin diye ona vermek bir seçenek, ama diğer yandan aceleye getiremeyecek kadar az kişi kaldık, her yanlış adımımız daha büyük kayıplar anlamına geliyo. O yüzden serseri mayın moduna girmemizin zararımıza olacağını düşünüyorum.

Tabi diğer yandan, topu topu bir avuç kişi kaldık, ve geriye kaç tane çete kaldığını da bilmiyoruz, birbirinden bağımsız birçok çete üyesi olabileceği gibi 1 veya 2 çete altında birleşmiş birkaç kişi de olabilirler. ve aradan geçen o kadar tur yüzünden de kim mafyadır kim çetedir ayırt etmek oldukça zor.
şimdilik oy vermiyim diycem, dediğim gibi topu topu birkaç kişiyiz zaten, oy vermesem olmuycak.
oyları dengelemek için Smoke a vermek gözümde güzel gözüküyo, ancak Spyro nun dediği gibi son düzlüğe girdik ve bu noktada oyunu olabildiğince seri oynamak en iyisi gibi gözüküyo. O yüzden serseri mayınlıkla ilgili olarak yazdıklarımı boşveriyorum ve;
Linç Oyu: elesso diyorum. umarım townie değildir, hele dedektif hiç değildir. çok fazla kayıp verdik zaten...

Farkındayım, yazım bir WoT için çok boş ve gereksiz oldu, ancak kimin ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim bile yok ve tamamen random oy veriyorum şu anda.Ama başka bir seçenek te göremedim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

valla laf olsun diye oy veriyorsunuz. hiç bir kanıtınız olmadan neye güvenip oy veriyorsunuz anladım. rewendor tarzı boş wotlara alıştık artık. hele bu kadar az kişi kalmışken oldu bittiye getirmek çok şüpheli bir hareket bence.

Bu yüzden genelde inaktif olup sadece oy çoğunluğu olduğu durumlarda mesaj atıp oylamaya katıldığı için şüpheli bulduğum kişiye oy atıyorum.
Diğer şüphelim eregorn2 ama önce...

Linç Oyu: Shadowfury
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...