eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 krusty nin ben tek kalan towniem demesi bene şüphe yarattı... şey gibi geldi: ayakta kalan tek hedef benim... vurun hadi... hmm... ama hala flyda kararlıyım... geceye kadar ne deişir bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mum_Chamber said: elesso said: nosfe fly demiş durmuş. muhtemelen kimlik öğrenme hakkını onun üzerinde kullandı. hatta bi keresinde uğraşamıcam açıklamakla ama fly bile demiş. said: abicim ısrarla anlamadığını düşünüyorum =) adam kendine komiser ıska demiş. yani (muhtemelen) kimseyi tutturamadı. değil işte öyle. kendisine komiser ıska demesinin sebebi şimdiye kadar 7 kere insan ismi sorgulamış olması(8. gün ya şu an). gidip bi isme yapışıyosa 7 hakkından biri tutmuş demektir diğer 6 hakkında boşa gitmesi ise komise ıska sıfatı için yeterlidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi quote yapamamışım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eregorn2 said: krusty nin ben tek kalan towniem demesi bene şüphe yarattı... şey gibi geldi: ayakta kalan tek hedef benim... vurun hadi... hmm... ama hala flyda kararlıyım... geceye kadar ne deişir bilmem... :S ne zaman dedim ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pardon smoke muş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahaha adam öyle bir yerde "nerde demişim be?" demiş ki "ben townie değilim"'e gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok ya bir an ciddi ciddi böyle birşey dediğimi sandım o yüzden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nosfe neden öldü şimdi? önceki tur baya yüklendiniz adama tabi. kimler yüklendi o da belli. wot yazmaya gerek yok artık. kalan herkes takip ediyo oyunu. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hadi bakalım okeye 5 olalım biz de.. fly bey townie çıkarsa üzüntüden kendimi intihar edicem sanırım.. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fly townie çıkmaz umarım. ama zor artık townie kalmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fly townie çıkamaz... çıkmamalı... yane en azından elimdeki tek ipucu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fly linç edildi.. Baştan beri townie olarak sürdürmekteydi yaşamını.. Gün 8 - Gece Küçük bir ihtimal ama gececilerin mesajı sabah 07:00'e yetişirse güzel olur.. Olmadı, kardeşime başlattırırım yeni günü.. İyi geceler =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aboo.. kötü oldu bu şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gün 8 - Gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kusura bakmayın.. ufaklığın da okulu başlıyordu bugün.. onu hesaba katmadım.. neyse yine, erken geldim sayılır =P.. Mum_Chamber, gece öldürülen townieler kervanına katıldı.. Gün 9 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 6 Linç için gereken oy: 4 Son düzlüğe girdik sayılır artık.. Herkesin dikkatli oynaması lazım =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 son anda feci townie katliyamı oldu kötü oldu. fly'ı dandik dedektif nosfe yaktı valla. bana güven veren insanlardan biriydi fly. mumada kıymaları kötü oldu :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 11. Krusty 21. ShadowFury 22. Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bence penthten sonra en inaktif oyuncu olan smoke idamı hakediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bilmioyurm... sırf inaktif die bir oyuncuyu linç etmek bana mantıklı gelmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eğer mafyaysa hiç mesaj atamadan bi oyuncunun oyun kazanmasıda bana mantıklı gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yani demek istediğim inaktiflik bi taktik olmamalı. inaktifin kafasına vurulmalı balyozla. eğer mafyaysa sırf inaktifliği sayesinde kazanmış olucak. eğer townie ise geen aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öyle diyosan shadowfury'i keselim. 3 gündür mesajı yok adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Rewendor bu oyundaki en aktif oyuncuydu ve mafya çıktı... şu anda elimde delil olmadan linç oyu kullanmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İnsaf ya, döşediğim o kadar Wall of Text ten sayın bari=) Haftasonu birkaç defa baktım, ancak gerçekleşen tek aksiyon Fly ın linç edilmesiydi. Fly konusunda nötr olduğum için karışmamayı tercih ettim. Özel olarak şüphelendiğim birisi değildi, linç oyu vermedim. Ama emo modlarından da sıkılmıştım, o yüzden savunmadım da eheh=) Yalnız mafyalar savaşı bıraktı townielere yumuluyolar, üst üste kaçıncı pro town kaybı bu ya? Dikkatli adım atmalıyız bence. Tabii mafyalara katılmalarındansa ölmeleri daha iyi, o konuda pozitif olabiliriz en azından, ama gönül fail olmalarını isterdi tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Sonraki 39.sayfa (Toplam 44 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi quote yapamamışım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eregorn2 said: krusty nin ben tek kalan towniem demesi bene şüphe yarattı... şey gibi geldi: ayakta kalan tek hedef benim... vurun hadi... hmm... ama hala flyda kararlıyım... geceye kadar ne deişir bilmem... :S ne zaman dedim ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pardon smoke muş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahaha adam öyle bir yerde "nerde demişim be?" demiş ki "ben townie değilim"'e gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok ya bir an ciddi ciddi böyle birşey dediğimi sandım o yüzden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nosfe neden öldü şimdi? önceki tur baya yüklendiniz adama tabi. kimler yüklendi o da belli. wot yazmaya gerek yok artık. kalan herkes takip ediyo oyunu. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hadi bakalım okeye 5 olalım biz de.. fly bey townie çıkarsa üzüntüden kendimi intihar edicem sanırım.. linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fly townie çıkmaz umarım. ama zor artık townie kalmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fly townie çıkamaz... çıkmamalı... yane en azından elimdeki tek ipucu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fly linç edildi.. Baştan beri townie olarak sürdürmekteydi yaşamını.. Gün 8 - Gece Küçük bir ihtimal ama gececilerin mesajı sabah 07:00'e yetişirse güzel olur.. Olmadı, kardeşime başlattırırım yeni günü.. İyi geceler =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aboo.. kötü oldu bu şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gün 8 - Gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kusura bakmayın.. ufaklığın da okulu başlıyordu bugün.. onu hesaba katmadım.. neyse yine, erken geldim sayılır =P.. Mum_Chamber, gece öldürülen townieler kervanına katıldı.. Gün 9 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 6 Linç için gereken oy: 4 Son düzlüğe girdik sayılır artık.. Herkesin dikkatli oynaması lazım =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 son anda feci townie katliyamı oldu kötü oldu. fly'ı dandik dedektif nosfe yaktı valla. bana güven veren insanlardan biriydi fly. mumada kıymaları kötü oldu :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 11. Krusty 21. ShadowFury 22. Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bence penthten sonra en inaktif oyuncu olan smoke idamı hakediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bilmioyurm... sırf inaktif die bir oyuncuyu linç etmek bana mantıklı gelmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eğer mafyaysa hiç mesaj atamadan bi oyuncunun oyun kazanmasıda bana mantıklı gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yani demek istediğim inaktiflik bi taktik olmamalı. inaktifin kafasına vurulmalı balyozla. eğer mafyaysa sırf inaktifliği sayesinde kazanmış olucak. eğer townie ise geen aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öyle diyosan shadowfury'i keselim. 3 gündür mesajı yok adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Rewendor bu oyundaki en aktif oyuncuydu ve mafya çıktı... şu anda elimde delil olmadan linç oyu kullanmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İnsaf ya, döşediğim o kadar Wall of Text ten sayın bari=) Haftasonu birkaç defa baktım, ancak gerçekleşen tek aksiyon Fly ın linç edilmesiydi. Fly konusunda nötr olduğum için karışmamayı tercih ettim. Özel olarak şüphelendiğim birisi değildi, linç oyu vermedim. Ama emo modlarından da sıkılmıştım, o yüzden savunmadım da eheh=) Yalnız mafyalar savaşı bıraktı townielere yumuluyolar, üst üste kaçıncı pro town kaybı bu ya? Dikkatli adım atmalıyız bence. Tabii mafyalara katılmalarındansa ölmeleri daha iyi, o konuda pozitif olabiliriz en azından, ama gönül fail olmalarını isterdi tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar