Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:
elesso said:
nosfe fly demiş durmuş. muhtemelen kimlik öğrenme hakkını onun üzerinde kullandı. hatta bi keresinde uğraşamıcam açıklamakla ama fly bile demiş.

said:
abicim ısrarla anlamadığını düşünüyorum =) adam kendine komiser ıska demiş. yani (muhtemelen) kimseyi tutturamadı.

değil işte öyle. kendisine komiser ıska demesinin sebebi şimdiye kadar 7 kere insan ismi sorgulamış olması(8. gün ya şu an). gidip bi isme yapışıyosa 7 hakkından biri tutmuş demektir diğer 6 hakkında boşa gitmesi ise komise ıska sıfatı için yeterlidir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın.. ufaklığın da okulu başlıyordu bugün.. onu hesaba katmadım.. neyse yine, erken geldim sayılır =P..

Mum_Chamber, gece öldürülen townieler kervanına katıldı..

Gün 9 - Gündüz

Hayattaki oyuncu sayısı: 6
Linç için gereken oy: 4

Son düzlüğe girdik sayılır artık.. Herkesin dikkatli oynaması lazım =)..
Sosyal ağlarda paylaş

İnsaf ya, döşediğim o kadar Wall of Text ten sayın bari=)

Haftasonu birkaç defa baktım, ancak gerçekleşen tek aksiyon Fly ın linç edilmesiydi. Fly konusunda nötr olduğum için karışmamayı tercih ettim. Özel olarak şüphelendiğim birisi değildi, linç oyu vermedim. Ama emo modlarından da sıkılmıştım, o yüzden savunmadım da eheh=)

Yalnız mafyalar savaşı bıraktı townielere yumuluyolar, üst üste kaçıncı pro town kaybı bu ya? Dikkatli adım atmalıyız bence. Tabii mafyalara katılmalarındansa ölmeleri daha iyi, o konuda pozitif olabiliriz en azından, ama gönül fail olmalarını isterdi tabi=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...