jedi_master Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, elimde eski accountlarim var. 90'larda bir ara abartmistim (tabi ortalikta bi EQ var bi de bu var) 8-9 accounta kadar cikmistim. sonra tabi butce dayanmadi, account sayisi azaldi, sonunda tek account kaldi, sonra o da kapandi :) asıl accountumu elden çıkartmayı düşünmem ama diğerlerini kullanmak isteyen varsa takas edebilirim. mesela eski MTG kartları olan ve UO account arayan varsa magic kartı karşılığı account verebilirim. (öyle bi kombinasyonu da nasıl bulacaksam) :)) tabi benim accountlarda yeni expensionlar yok (otomatik gelmedilerse) :) uo'dan ayrilmadan once son hatirladigim yenilik trammel'in acilmasiydi lol oncesinde malum herkes fellucha'da! :) neyse uzun lafin kisasi, ilgilenen varsa elimde accountlarim var :)
jedi_master Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ilgilenen olursa bana [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. (burayi cok sık kontrol edemeyebiliyorum)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 konuyla alakasız ama hangi serverdaydın sen GL mi? nick neydi?
jedi_master Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Europa'daydim. Nicholai Hel adiyla oynardim. Trammel çıkmadan önce Fellucha'da Trinsic Swamp'ta bir large tower'im vardi. Sonra trammel cikinca Skara Brae yolunda bir large tower'im oldu. Sonra update etmemekten çökünce bütün rare'lerimi kaybettim. :( (20 set ranger armor, hair dye botles, beard dye botles, ...vs vs vs) Ama zaten o siralar oynamayi çoktan birakmistim, hesabi eski gunler hatirina acik tutuyordum :)) sonra onu da biraktim.
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Eski accountun şu an kilere göre avantajı ne acaba? Daha iyi rewardlar vb. alınabiliyor mu uzun süreli olduğu için ?
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sonsuz bineğe binebiliyosun :P bide stat cap falan daha yüksek oluyodu galiba
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 jedi_master said: Europa'daydim. Nicholai Hel adiyla oynardim. Trammel çıkmadan önce Fellucha'da Trinsic Swamp'ta bir large tower'im vardi. Sonra trammel cikinca Skara Brae yolunda bir large tower'im oldu. Sonra update etmemekten çökünce bütün rare'lerimi kaybettim. :( (20 set ranger armor, hair dye botles, beard dye botles, ...vs vs vs) Ama zaten o siralar oynamayi çoktan birakmistim, hesabi eski gunler hatirina acik tutuyordum :)) sonra onu da biraktim. arkadasım arıyordu soyleyim ona dur
bbraun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ben tam olarak ne istediginizi anlamis degilim?. O eski accountlardan birisi icin ne istemektesiniz?
Anason Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 account acik olmadigi icin, accountun yasi ilerlememis olmayabilir, fakat yanlis hatirlamiyorsam bu sonradan olan bir guncellemeydi, bi 4-5 senelik yas olabilir o accountlarda.
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bunada goz atin http://forum.paticik.com/read.php?27,4300392
Öne çıkan mesajlar