Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unlive Uo Shard Developerini Ariyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kerhuzad , Alay konusu olan bence biz olmuyoruz onlar oluyor , caplarını hadlerini bilmeden kafa tutmaya calısıyorlar.. İnsan kendini bilmeli ilk başta. Developer dediysek yardımcı istiyorum world buildinden yeni map e kadar scp deişimine kadar herşeyle ben ilgileniyorum ama hiç gezip tozamıyorum birasda yardmcım baksın :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
said:
RRa, 20 Nisan 2004 15:19 tarihinde demiş ki:
Ultima Online'i yapan adamlari getir.Bizim servera sok sana derki benim yapdığım oyun bu değil.
Boş keseden atıp tutmayın.
Icraat görün icraat.

ZUAHZHUAZHU ultima cı bab ları getirin baksınlar bizim yaptıgımız oyun bu değil dsinler way be adamlar editlemiş oyunu nası yaptılarsa ilGinC
Mesaj tarihi:
sen bablı hayatınla takılmaya devam et ... kendini bişey sanıp bab the kenk die milletle dalga gecmeye calısan 15-17 yas arası genclik. [ hepsi deil][signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Mesaj tarihi:
developerımı kaybettim developerımı arıyorum !:ol:[signature][hline] Turk Oyun Inc.
www.turkoyun.net/uoforum Forum
www.turkoyun.net/chat Sohbet
Avatar Land'e Baglanamayanlar Yeni Connector : Http://62.244.210.151/turkoyun.zip i cekerek girebilirler.
Sorun Yaşayanlar MSN den ulaşabilirler [email protected]

Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları

[Bu mesaj Turkoyun tarafından 21 Nisan 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
timur, Varya hayatımda senin kadar özürdilerim ama şerefsiz birini görmedim kuran nimet carpsınki görmedim..
Her script bozulunca kronos yap şunu beceremedim derdin .. Stafftan ayrıldım editten banladım dedin Long 50 x dfeğilmi karın değilmi dedim hayır dedin. Staffından 40 milyon yollamayanı atarım demedinmi dedim hayır dedin..

Sana hiç birşey demiyorum yolunda devam et nebula scriptlerini editleyip devam ettir shardını başka hiç birşey demiyorum sana benim scriptlerimi istiaron owneri heren istiaron görmüştür calıntımı değilmi..

İdare ediyorum fakat tek basıma yetmiyorum bunu sölüyorum. 200 kere.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Mesaj tarihi:
said:
Turkoyun, 21 Nisan 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
kendi developerın kendin oL (tabi becebilirsen)

Zeus'un ve bizim verdiğimiz scriptleri kullanip buraya şu yaziyi yazan tek adam sensindir.

Ben daha scripti 0 dan yazan adamı görmedim.Sen gördünmü timur senmi yaziorsun bize script lazim olduğunda avrupadan aliyoruz türkçeleşdiriyoruz bugi varsa fixliyoruz dialog menusu ekliyoruz transparan yapip koyuyoruz.Sen napiorsun 0 dan heal scriptimi yazdin.
Hadi gircem bakicam 0 dan heal scriptimi yazdinda konuşuyorsun.
Hey allahım tam cehennemlik adamsın sen ya.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
  • Yeni Oluştur...