Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Selam, Bildiğiniz gibi , shard acılınca cok yuksek bi rakamla başladık, ve bu hıza ne ben ne ekibim yetişemedik ve acıkcası günde 4-5 saatimi ayırmam bile yetmemez hale geldi.. Bundan dolayı Keyn ve Bana Scriptingde yardım edicek 1 kişi arıyoruz. İstanbulda oturması zorunlu olup yüzyüze görüşme yapabilcek ve ileride shardı ona bıraktıgım zaman yüzümü kızartmayacak insanlar için bu duyuru. Plevel 5 olarak başlatacağım ve kısıtlı term . vereceğim. orada istediği işlemi yapabilcek fakat bunlar realde bulusunca olcak tabiki. Ya bunu yapamadım bunu cözemedim dur arklarıma sorayım demiyecek sorunu anlayıp cözebilcek ve mul editingden anlayan kişiler başvursun. PMden başvurabilirsiniz.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ping raya ulasıcan.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Yaşı kaç olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 12 Altı...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Kronosh, 08 Nisan 2004 14:14 tarihinde demiş ki: İstanbulda oturması zorunlu olup yüzyüze görüşme yapabilcek ve... Abi bu İstanbul takıntısı nedir yaf bende sunucu açıp Ankara olmazsa olmaz dicem :P Neyse bu işin şakası tabi, inşallah iyi developer bulursun.[signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 08 Nisan 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Taina : lan maynak ben sheak benide gm al a.q bari canım sıkılıo yardım edeim?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bir Ara Gelipte Benim Serverıma Laf Atardınız Sonra Artislik Taslardınız Biz Gralız Scriptlerimiz Ve 200 Playerımız Var Vs Vs .. Şimdi Ne Oldu Acaba? Neyse Aradığını Bulursun inşallah ....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Selam, Yetişemediğimi belirtiyorum, tek başıma olamayacak oyüzden yardım edicek birini ariyorum başka sorun ? ha biz gralız kısmı dogrudur :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eski konuya benzemesin buda lutfen arkadaslar rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kaan Kardeşim No Panik :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: kaan0489, 08 Nisan 2004 18:57 tarihinde demiş ki: eski konuya benzemesin buda lutfen arkadaslar rica ediyorum. benzemez keyn :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Dediğim Gibi No Panik :-D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Kronosh, 08 Nisan 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Selam, Bildiğiniz gibi , shard acılınca cok yuksek bi rakamla başladık... Hmmm 33 player??? Hm... HMMMMMM..... HMMMM...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lianyhendra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben sizin aradığınız staff olabilecegime inanıyorum...Gerek Stafflık Gerekse Scripted olarak bana ulaşabileceginiz bir icq bırakıyorum...Bir Görüşürsek Her iki taraf içinde hayırlı olacağını düşünüyorum.... İcq : 221377324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Lianyhendra sen ne zaman öğrendin olm scripting'i daha txt i scp e dönüştüremezken ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Erutan, 08 Nisan 2004 19:46 tarihinde demiş ki: lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO LMAO ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL Nebula ve syl haric hangi shardı 90 player ile başlarken gördün ? başlarda cektiimiz lag nedeniyle düştük günde ortalama 55 kişi oynuyor suanda buda henuz 1hafta önce acılan bir shard için iidir sanırm. Bide yaş sınırı koyasmmı acaba bunun gibiler gelmesn die hmm -düşünülmeli-[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 [bir onceki mesaja cevap verirken quote etmek hos bisi diildir kesinlikle -bag] O zaman serverde 5-10 kişi kalıcağından eminim.Serverin yas ortalamasını incele bi istersen. [Bu mesaj Brook tarafından 09 Nisan 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Baggio tarafından 09 Nisan 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Staff Ortalamasi 25 üstü o yeter ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ultima Online'i yapan adamlari getir.Bizim servera sok sana derki benim yapdığım oyun bu değil. Boş keseden atıp tutmayın. Icraat görün icraat.[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 olum sen scripted demissin dk 1 gol 1 harbi arthurun dediği doğru daha txt i scp ye ceviremiyen adamın tekisin developerlik senin neyine [Bu mesaj Gigabyte tarafından 20 Nisan 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 neden boş cevaplar yazıyorsunuz staff aranıyor boş mesaj atan adam değilki. dostum problem yaşarsan bana yolla yardımcı olurum.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ya işde Kronos tutturdu yanima yardimci istiyorum diye burda muhattap ediyor milletle. Ya ne developeri yapsin işde...[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ya bence çevernizden birilerini bulun böyle yerlerde adamla alay etmekten başka bişey düşünmezxler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar