Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sonunda elemanların albüm geldi. ayıptır söylemesi netede düşmüş:) hala dinliyorum son trackteyim. ilk izlenim olarak, davul yine uçmuş bambaşka şeyler yapmış eleman hayran kaldım. riff-master schaffer zaten sorgulamaya gerek yok. Matthew? laf edeni Metal Tanrıları çarpar :) açıkçası ilk trackler pek hoş gelmedi ama Crown of The Fallen'dan sonra (crown of the fallen dahil) gittikçe güzelleşiyor. enstrumanların tonları yine bildiğimiz Iced Earth sertliğinde. insanı kendinden geçiren distortion, yürek hoplatan kickler kulak çınlatan trampetler ziller daha ne istenirki. albümde ilgimi çeken bir nokta ise bazı şarkılarında darbuka kullanılmış olması :) track listte koyalım tam olsun: 01 . In Sacred Flames [Schaffer] 02 . Behold the Wicked Child [Schaffer] 03 . Minions of the Watch [Schaffer/Barlow] 04 . The Revealing [Schaffer/Barlow] 05 . A Gift Or A Curse? [Schaffer/Morris] 06 . Crown of the Fallen [Schaffer] 07 . The Dimension Gauntlet [Schaffer] 08 . I Walk Alone [Schaffer/Mills] 09 . Harbinger of Fate [Schaffer] 10 . Crucify the King [Schaffer/Barlow] 11 . Sacrificial Kingdoms [Schaffer/Barlow] 12 . Something Wicked (Part 3) [Schaffer/Barlow] 13 . Divide Devour [Schaffer] 14 . Come What May [Schaffer] 15 . Epilogue [Schaffer] http://www.icedearth.com/discography/disc_com.htm dinlemiş olanların yorumlarını beklerim. bide emeğe saygı teraziye tıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 olm ayzd ört albüm çıkarmış hiç bakmıyonuz lan ayıp! up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aa dün tam indirdim ilk şarkıdan başladım elektrikler kesildi unutmuşum sora da :p dinliyim şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bunların şu ikiz kuleli klibinden sonra hiç dinleyesim gelmiyo neden acaba adamlar faşo oldu iyce amerikan iç savaşıyla ilgili albüm çıkarcaz falan diyodu o yeni gelen kel o albüm bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yeni gelen kel???????? O_o o_O O_O Kendisi Matthew Barlow, Iced Earth'ı Iced Earth yapan vokal çok uzun zaman Iced Earth ile çalıştı, sonra ayrıldı fakat yoğun istekler sonucu geri döndü. tek farkı, eskiden beline kadar uzanan hayvansal saçları artık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben bilmem faşolar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 senden duyuyorum bunu ilk defa hangi klip yolla bakayım bi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 when the eagle cry olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hae dur ya senin kel dediğin eleman Tim Owens. Matthew çıkınca idarelik Tim geldi 2 albümde onla çıkardılar gitti şimdi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ha o gittiyse dinliim yeni albümü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 valla guzel, dinlemesi eglenceli. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 temposu çok düşük albümün. iced earth albümü olarak bakarsak bence başarısız. ama tarz olarak bi beklenti olmadan dinlersek şarkılar güzel. son trackte bi melodi var çok pis sardırdım yolda falan ıslıkla çala çala gidiyorum böle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 I Walk Alone'ın davul ritmlerine ölüyorum bayıldım o şarkıya, ayrıca Crucify The King'de Matthew'ın screamleri mahvediyor adamı yerden yere vuruyor :) bence güzel bi albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Anca haberim oldu benim dana gibi dinliyorum matthew i sewiyoruz aslında hepisini çok sewiyoruz hoşbişey olmuş albüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende biraz gec dinledim ve hala düzgün dinlememis durumdayım ama Come What May parcasinin nakarattaki(introdada aynı) riff metallica nin Fade to Black inden bi riff e inanilmaz benziyor yine de parca hosuma gitmedi degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 come what may'de "ney" bile var :) enstruman olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben begendim + rap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar