Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Beta İzlenimleri (Kısa ve Net)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grafiklere özen göstermemişler, e bana ne göstermesinler zaten. O kadar çok şey var ki, iyi ki onlara göstermişler diyorum bazı MMOlar gibi grafiklere özen göstereceklerine. Atmosfer yok mu, bence kesinlikle var her yerde savaş var warhammer dünyasını gayet de iyi yakalamışlar.
Mesaj tarihi:
yahu anlamak istemiyorsunuz galiba. grafiklerin kötü olmasına özensiz yapmışlar demiyorum. bu grafik motoruyla da gsyet özenli şeyler çıkabilir ki bence yok ortada öyle bişi.

hayır animasyonlar falan nedir öyle. saçma kılıç tutuşlar, abuk subuk yürüme, yükseltilere çıkamıyorsun bi türlü, çıksan aşağa çok komik düşüyor yavaş çekimde falan. gayet başarısız animasyon ve efektler.

edit: ha bütün bunlar oyunun kötü olduğunu göstermiyor. 2-3 günde birşey anlaşılmaz. wowun betasında oyunu sever gibi olmuştum sonra oyunu hiç sevmedim mesela. dolayısıyla en hayırlısı 1-2 ay bekleyip görmek neler olacak.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Bayılıyorum şu söze:

"Oynama o zaman"

Süper

çocukmusun kardeşim ne demek oynama o zaman. forum burası. herkes buraya girip AĞBİ MÜTHİŞ OYUN falan demek zorunda değil.
Mesaj tarihi:
Sorcererla bw tamamen aynı mesela hoşuma gitmedi.
Daocdaki gibi yapabilirlerdi bence.
Roller vardı orda sadece
pbaoe
stun
pet class
ne bileyim aoe dot
rastgele dağıtmışlardı
mesela bir tarafta pbaoeciye pet vermişlerdi
diğer tarafın pbaoe cisinde boltlar vardı gibi.
Mesaj tarihi:
Kimse "müthiş oyun" demeni istemiyor, senden bunu beklemiyor zaten.

Ama kıyaslaman yok, ortalığa diyorsun ki "View distance yok"

Nası yok ya? Bütün Greenskin Chapter4'ü neredeyse, 1 viewpointten gördüm yaklaşık 5 dakka önce.

Sonra diyorsun ki "Saçma silah tutuşu" Neye göre saçma? Nedir kriteri bir söylesene? Çok mu silah tuttun zamanında?
Mesaj tarihi:
bana şu ana kadar oynadığın mmorpgleri yazsana bir şuraya. ama öyle 3 gün free trial oynadıklarını değil.

bi yerimden sallamıyorum herhalde ben tecrübemle konuşuyorum burda.
Mesaj tarihi:
Kusura bakma ama kimin ne kadar ne oynadığı kimseyi MMO konusunda yetkili kişi yapmaz. "Ben çok fırın aldım, o yüzden fırınlar konusunda yetkili kişi benim benim sevdiğim fırını alın" lafı da geçerli olmalı gerçek hayatta, ama maalesef değil.
Mesaj tarihi:
uo atlantic(pre aos)
Releaseden LoM a kadar daoc
1 ay swg
3 ay lotro
1 ay aoc
4 kere de wow a başladım toplam 1 yıl felan oynadım en son sunwelldeydim bıraktım.

sıralıyorum
daoc>uo>warhammer>>>wow>lotro>>>swg>>>aoc
Mesaj tarihi:
http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/FzoulM_000.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/GraulM_002.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/GraulM_003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/screenshot_000.jpg
çok kabaca çektiğim ss ler,

saçma silah tutuşu istiyorsan conan oyna heh
Mesaj tarihi:
anlamıyorum grafikle bozmuşsunuz aklınızı. grafikleri bozuk diye 1-2 ay beklicem diyosunuz şaka gibi. harbiden "oynama ya". düzelmicek de biz böyle 2000-2002 gradfikleri ile oynıcaz kardeşim oyundan da anlamıyoz öyle takılcaz.
Mesaj tarihi:
Gilean said:
bana şu ana kadar oynadığın mmorpgleri yazsana bir şuraya. ama öyle 3 gün free trial oynadıklarını değil.

bi yerimden sallamıyorum herhalde ben tecrübemle konuşuyorum burda.

olayı neden sidik yarışına çevirdin pardon ?
ya da bilgisayarın ne derece süpersonik ki 200 kişilik combatta daha yüksek çözünürlükte kasmadan oynayabileceğini düşünüyorsun ?
ayrıca bu grafik motoruyla daha iyi render edilirdi demişsin.
o grafik motorunun kaç poligonu optimize edebildiğini de söyle de bari bahsettiğin tecrübeyi görelim.
ayrıca distance ayarı var oyunda daha iyi incelemeni öneririm options kısmını ki karınca kadar gözüken adamlara bile tıklayabiliyorsun oyunda.
Mesaj tarihi:
Ben çok köfte yedim, o yüzden köfte konusunda en yetkili ve etkili kişi benim. Benim köfteyi yiyiniz!!!!

Venator said:
Kusura bakma ama kimin ne kadar ne oynadığı kimseyi MMO konusunda yetkili kişi yapmaz. "Ben çok fırın aldım, o yüzden fırınlar konusunda yetkili kişi benim benim sevdiğim fırını alın" lafı da geçerli olmalı gerçek hayatta, ama maalesef değil.
Mesaj tarihi:
Ya oyunun buglarından söz edilir, hak veririm.
Crafting sistemi kötü, yetersiz dersin, hak veririm.
PvE kısmı beni cazip etmedi, oynamicam dersin, hak veririm.

Ama grafik olayı komik yani, daha kimse Release'i görmedi, nasıl olacağı bilinmiyor (her ne kadar çok fazla deişeceğini sanmasam da) Bekleyin, görün, sonra karar verirsiniz.
Mesaj tarihi:
Ayrıca, oyunda şu anda AA ve AF ayarları yok ama ekran kartı sürücünden aç bi de öyle dene. İnanılmaz farkediyor gerçekten, ha RvR yapabilir misin o şekilde bilmiyorum. Release'de ya da sonra patch ile de gelebilir o ayarlar; ben açmayacam yüksek ihtimalle çünkü ortam karışınca FPS falan kalmaz ki.
  • Yeni Oluştur...