0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 LoL Edit:biraz açıklama yapayım.Girilen kelimeleri şarkılardan bulup müzikli bi şekilde söylüyor.Hoş bişey.Can sıkıntısına iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sabahtan beri kurcalıyorum siteyi ben de, çok eğlenceli ^^ Bu arada "Sun" yazınca çalan şarkının adı nedir tam olarak yau, bi türlü çıkartamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 i am your father yazın. çok iyi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 her kelimenin en ünlü şarkısı var yani bana öyle geldi:D güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar