Eylul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Dün gece mining de bir adam WP verip bağırıyor. söylediklerini acelem olduğu için tam okumadım. Medical, buf, CM kelimeleri yeterli geldi. WP'yi yazdım yolum üzeri cıktı geçerken uğrayayım dedim. O nee. Access fee 9k... Daha önce birine 10K akptırıp içerde boş bir vendor bulmuş biri olarak çok kızdım. İşimi falan unututup adama bir tell attım. AFK gelmeyince de yüzyüze çatmak için döndüm gerisin geriye. Adama yaklaşırken bu sefer yazdıklarına dikkat ettim. :) Adam tam olarak şöyle diyordu "Sıra beklemeye son. otomatik Buff 7/24. 9K Full buff değerleri 2200 wp, 400m kuzeyde" Eeee nasıl oluyor bu iş. Doktorluk işi ölüyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 auto buff dediğin bence bir macrodur.. yani adamın orada bir chari vardir macro ile para verene odaklanıp buff yapıyordur yoksa öyle bir şey olamaz bence....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Evin icerisindede AFK vaziyette oturulur.. /cycletargetoutward; /greet; /ui action toolbarSlot00; /pause 20; /ui action toolbarSlot01; /pause 20; . . /say have fun; /macro Autobuff Yapabilmek değil düşünebilmek önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende bi macro ayarlicam resource satin alicak component satin alicak trade forumuna girip auction lara katilacak para vericke satin alicak silah yapicak schematic cikaricak böeah oyun gittikce afk ya dondu be kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Europe kenti, nabooda bir evde sürekli var neredeyse autobuff macro player. 2 ay önce falan bulmustum ben. çok da detayliydi. Hatta siz tell attikça uzun uzun buff nedir nasil çalisir anlatiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yuh,süper fikirmiş[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tmm da arna orada bir trick var abi. girer girmez o macro o kişinin binaya girdiğini algılıyo ki o da güzel bir macro yapmış olduğunu gösterir. yani girer girmez macroda mail isminin otomatik girilmesi nasıl olucak??[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ay pardon abi başında yazdığın satırı görmemişim doğru haklısın :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tamamda bunun bide sorunu var tabi milleti bufflaya bufflaya packleri bitiyor yarım yamalak bufflar yapmaya başlıyor =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar