Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Merhaba arkadaşlar; 1 senedir falan eclipse açmamıştım şimdi lazım oldu da. Bu eclipse'in işi hızlandıran özellikleri vardı.Leb demeden leblebiyi anlardı.Nasıl açıyoruz o özellikleri Mesela String kithnosinpati diye bişey var."kit" yazar yazmaz olasılıkları açıyodu falan. syso yazınca system.out.println i yapıtırıyodu.nasıl yapıyoduk o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 'ctrl + space' dediğin tamamlama işini yapıyor. Onun dışında Java için çok yararlı bulduğum bir kısayol 'ctrl + shift + o'. O dosya içinde kullanılan tüm paketleri otomatik olarak import ediyor. Gereksiz paketler için import'ları siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet bende CTRL Space diye hatırlıyodum ama bişey gelmiyor...eclipse i baştan kuriyim , kafası karışmıştır belki :) bende bi ayar yapmam gerkiyodu sandım ctrl space in çalışması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kullandığın projenin Java projesi olduğundan emin misin? Normal (general) proje içindeki dosyalarda çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Yada dışardan herhangi bir dosyayı açarsan da çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok java projesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 offtopic olarak eclipse in son versiyonunun download linkini atabilrmi biri araya,sunın sitesi resmen kafa çorbası yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sun'ın sitesinden indirmeyecen ki eclipse'nin kendi sitesi var. ctrl + space ile ctrl + click olayına hastayım bu ide'lerin zaten. senin eclipse eski versiyon fln olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Garip bi sebebi var neden bilmiyorum,2 tuştan olusan kombinasyonlar hiç olmuyor.laptop'la ilgili birşey mi nedir bilemiycem.CTRL ALT Space yapınca oldu kombinasyon edit : Eclipse.ORG burda direk Download diyor karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar