Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Merhaba arkadaşlar; 1 senedir falan eclipse açmamıştım şimdi lazım oldu da. Bu eclipse'in işi hızlandıran özellikleri vardı.Leb demeden leblebiyi anlardı.Nasıl açıyoruz o özellikleri Mesela String kithnosinpati diye bişey var."kit" yazar yazmaz olasılıkları açıyodu falan. syso yazınca system.out.println i yapıtırıyodu.nasıl yapıyoduk o işler
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 'ctrl + space' dediğin tamamlama işini yapıyor. Onun dışında Java için çok yararlı bulduğum bir kısayol 'ctrl + shift + o'. O dosya içinde kullanılan tüm paketleri otomatik olarak import ediyor. Gereksiz paketler için import'ları siliyor.
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet bende CTRL Space diye hatırlıyodum ama bişey gelmiyor...eclipse i baştan kuriyim , kafası karışmıştır belki :) bende bi ayar yapmam gerkiyodu sandım ctrl space in çalışması için
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kullandığın projenin Java projesi olduğundan emin misin? Normal (general) proje içindeki dosyalarda çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Yada dışardan herhangi bir dosyayı açarsan da çalışmıyor.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 offtopic olarak eclipse in son versiyonunun download linkini atabilrmi biri araya,sunın sitesi resmen kafa çorbası yapıyor.
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sun'ın sitesinden indirmeyecen ki eclipse'nin kendi sitesi var. ctrl + space ile ctrl + click olayına hastayım bu ide'lerin zaten. senin eclipse eski versiyon fln olabiler.
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Garip bi sebebi var neden bilmiyorum,2 tuştan olusan kombinasyonlar hiç olmuyor.laptop'la ilgili birşey mi nedir bilemiycem.CTRL ALT Space yapınca oldu kombinasyon edit : Eclipse.ORG burda direk Download diyor karşında
Öne çıkan mesajlar