aritra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bişi dicem adeks'te wow var mı bilgisayarlarda? bi de saati kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 wow yok wow odası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 1.25 galiba saati yada 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 1.5 değil zam gelmişti sanıyorum. wow odasi var özel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne yapalım gidicez artık. bişey daha sorucam, realmlisti değiştirsek kızarlar mı? tabi yine eski haline çevircez. çünkü fun server yapıcaz da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bacaklarını kemiklerinden sıyırır iliklerine aluminyum çivi takarlar, parmaklarına diklemesine tel çakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya yok bi kere internet kafeye gittim. baktım güzel albümler var. flaş diski çıkardım taktım, ama erişim engelli. adama sordum, "mp3 ler extra ücret" dedi. ondan sordum, belki bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 saati 1.75 abi wow var heryerde wow odası direk ftw ztnb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 wow odasında 129 nolu bilgisayarın realmlistini us yapan senmiydin yoksa he sole bakiim? cidden senmiydin o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 adam fun server yapıcakmıs ne anlasın orjinalserverdan hatta us serverından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hmm okmuştum mesajlarıda fun server lafını gormemişim. ee warmı burda adeks wow odasına surekli takılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar