Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merline Başlıyorum Yardım (albion)

PiNg

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar merlinde yarın 10 sularındailk charımı açıyorum necro açıcamda statlar skilleri falan tam olarak yazarmısıjnız birde Malum yeni char Biraz Gold :)[signature][hline]You think you've got it
Ohh, you think you've go it
But got it just don't get it
Till' there's nothing at
AaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaallllll...
Sosyal ağlarda paylaş

okul var online saatler çok farklı yazın geçerim anca şimdi merlin daha yatkın gibi[signature][hline]You think you've got it
Till' there's nothing at
Sosyal ağlarda paylaş

öğlen baktığımda kayda 350 merlinde 900 kişi vardı. akşam 12 ye kadar giriyorum sabah erken kalkıcağım için anca haftasonları sabahlayabilriim. ozmanda olmuyo[signature][hline]You think you've got it
Till' there's nothing at
Sosyal ağlarda paylaş

birde amazon.com dan siparişi verdim bu akşam acc gelmesi gerekiyo . acaba o acc ile avrupa serverlerine girebilirmiyim?[signature][hline]You think you've got it
Till' there's nothing at
Sosyal ağlarda paylaş

bence Kay serverinde basla cok daha zevk alirsin. Ozellikle necro olman avantaj olur camp pointler filan bos oldugu icin rahat sololarsin. Zaten emain(rvr yapilan yerlerden biri biz genelde burdayiz) genel olarak ayni oluyor toa yuzunden bos bazen abzen doluyor...[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz
Mordoskull lvl 45 arms

Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim şuraya gel buraya gel demeyin bi defa şu an merlin albde oynayan 10 unu üzerinde türk war hepsi aynı cafeden birlikte oynayan insanlar eğer orada oynayacak olan bu arkadaşa gold yardımı yapacaksanız ya da spec bilgisi verecekseniz yazım buraya[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...