Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Pek tarzım olmayan bir şey gibi geldi en başta,sound falan.Sonra sonuna kadar dinledim ve günlerdir arabada denk geleyim diye beklediğim parçayı sonunda dinledim,söyleyeni duydum,edindim ve bir onbeşinci kezdir loopta. Abi bi kere şarkıda ekstrem hiçbir şey yok.Hatta belki de çok sıradan gibi.ama amcamın sesi o kadar dolu geliyor ki kulağıma süper hissettiriyor artı melodiyle de çok iyi uyduruyor. Neyse dinlemenizi tavsiye ederim,ben sevdim seveni çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cake - Never There Frankie Valli - Begging You Gipsy Kings - El Mariachi(Desperado) Global Deejays - Sound of San Francisco Shantel - Disco Partizani arabada dinlediğim looplu süper beşlim =) gerçi son şarkı biraz zevkinizin dışında kaçarsa sizin için onun yerine Element Eighty - Broken Promises da önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hakkaten loopa alınası bir parça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar