MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Merhaba, Geçen gün Cooler master rc-690 460w kasa aldım. Kullandığım Hard disk eski kasamda ide kablosuyla bağlıydı. Çok bi bilgim yok ama şöyle anlatiym, Anakarttan çıkan ide kablosu, bi ucu hdd, bi ucu da dvdroma giriyordu. Bu kasanın hdd yuvası daha başka bir yapıya sahip (hard diskin arka kısmı kasanın yan tarafına bakıyor, içeri değil) ve elimdeki ide kablosu hem hdd hem de dvd roma yetişemiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Nasıl bağlayabilirm, lütfen yardım edin. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 harddiski döndürmeyi dene dicem de olmaz galiba. ama yine de bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok dönemiyor ne yazık ki, çekmeceli özel bir yuva yapmışlar, orada duruyor hdd =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gördüğüm kadarıyla tek kablodan hepsini bağlıyorsun. Yanılmıyorsam anakarttan 2 tane ide kablosu çıkartabilme şansın var. Bende mesela, 2 hdd 2 dvd vardı bi ara, hdd leri tek kabloyla, dvd leri tek kabloyla hallettim. Yapman gereken, anakartında ide kablosu takılan diğer soketi bulmak (muhtemelen diğerinin üstünde veya altındadır) ve bir ide kablosu daha satın almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 1 tane ide cikarabiloyrum. 1 de floppy için yer var ama o işime yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sana bundan lazım. bilgisayarcılarda sorarsın. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=36414&doy=8m9&C=SO&U=strat15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 satadan bağla hdd yi olmuo mu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar