Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 daha önce kullanmış oldugum mikrofonu bilgisayara taktım. mikrofona bağırınca hoparlörlerden sesim gelio ama kayıt yapmaya çalıştığımda yapmıyor. ya da gitarımı akor etmek istediğimde gitar sesini program almıor. çözemedim sebebini yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kayıt denetiminden line-in yerine mic seçili mi die bi kontrol et mic seç oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kayıt denetimi ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha bişeyler kurcaladım oldu. sağol yine de kayıt denetimi demesen oralara girip kayıt denetimi aramazdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar