sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar 3dsmax ı falan kaldıracak bi laptop almayı düşünüyorum http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5220S6LX şu aleti buldum, özellik olarak fena değil ama cahce bellek biraz düşük,sorun olurmu? Tavsiyeniz nedir bu civarda(fiyat olarak) daha iyisi varmıdır, öneriniz nedir alayımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana sürünür gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet özellikleri fazla iyi değil, ama 3dsmax i kaldırır ve idare eder, o fiyata daha iyisini bulamadım. varsa bildiğiniz yazın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 O fiyata 3dsmax gibi kasan programlar çalıştıran bir laptop, zor gibi görünüyor. Daha önce 3dsmax kullanmadım o yüzden yorum yapmayayım, şöyle diyeyim, teknoloji olarak en az 4 sene geriden gelen bi ürün. Aman diym, ölü yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://www.mavibilgisayar.com/ud/5436 bunu buldum bide fiyat olarak aynı hemen hemen, bunada bi göz atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 toshiba cıyım dierleri direk bi önyargı oluşturuyor bende ama iidir toshiba.. yani bence tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 apple ı tavsiye ediyorum çizim yapıyorsan... ama 3dmax ın mac wersionu yok die biliorm. maya photoshop fln var ama boot camp le kullanabilirsin mayayı. windows yüklersen mac e çok rahat kullanırsın. 1770 den mi ne başlıyor fiyatları ama kesinlikle tavsiye ederim ben apple macbook pro kullanıorm 512mb paylaşımsız 8600 gt ekran kartı var 4gb ram le tüm programları çok rahat kullanabiliyorum. Mac de çalışmayan programları da windows dan yapıyorum boot camp aracılığıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar