0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hemde ne bug. Ahanda dotaya da acıcam.Official siteye de yolladım.Ama olmaz ki böyle ya,zaten kasmıs bir luna aldı bide dd yi bitirdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mh de göz kırpıyo yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dakika 49, pudge ile 94 cs n var. adam demek yeterince kasmış veya siz yeterince ezilmişsiniz.boşver bence :P şaka bir yana ilginç cidden.hiç karşılaşmamıştım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 maphack(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Acilen bi göz doktoruna gitmenizi öneriyorum.Hemde çok acil. Edit:elesso da karşımda sandıydım.Ne mh si ya bu arada.Adamların base de fog var kocaman.Hani çamur at izi kalsın yapmaya çalışıyosunuz da yemezler. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben mh demedim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 orda çıkmaması mı gerekiyo? derede çıkıyodu iki sene önce ben oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aslında ben size olayı anlatmadım(çok kötüyüm biliyorum).Bende(kasap) bottle vardı ve dd ile doldurdum ama luna beni kesince bottle dan yere düstü dd ve omfg falan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Eternalus said: orda çıkmaması mı gerekiyo? derede çıkıyodu iki sene önce ben oynarken derede mi... canın sağolsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 DOTA +5 plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mh : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Reis naber ya görüşemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İyi ya valla öyle oldu tatildeydim falan özür dilerim naptın ajan hayatı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Benim minimap bu kadar aydınlık değil ya nası düzeltçem???????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Options>video>brightness barı var orda ordan istediğini yaparsın. yada bilgisayarın gama ayarını falan arttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar