Wispy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ahmet Hakan gibi kucaktan kucağa oturan bir adamın yazıları birşey ifade etmiyor. Köşe yazarları da - hepsi olmasa da - Aydın Doğan'ın silahşörüdür doğru
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ayrıca burada yazan arkadaşları bunun dışında tutarak söylüyorum da (nasıl da tutacaksam:)) bu tip yazarlara silahşör değil kalemşör denir. ama nerden bilsin sevgili başbakanımız. herbişeyin daniskası olmak yetmiyor demek ki...
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kalem kılıçtan keskindir sözünü hatırlayıp silahşörün sadece ateşli silahlar kullanan kişi olmadığını düşünürsek o kadar da kötü bir analoji değil.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 23423 kere aynı şeyi tekrarlamış adam. cok sıg bi yazarmıs okurken sinir oldm. haklı bi dava okunurken bukadar mı bayabilir ya
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mirc deki gibi kelime + enter kelime + enter olsa tam olacak. Hastayım aralıklı yazılara.
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Boşlukları silip oku Horizon, adamın demek istedikleri değişmiyor. Senin anlamak istememen de değişmeyecek gerçi muhtemelen.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Jos said: Boşlukları silip oku Horizon, adamın demek istedikleri değişmiyor. Senin anlamak istememen de değişmeyecek gerçi muhtemelen. Aaa hay Allah öyle okunabiliyordu değilmi. Teşekkür ederim öyle yapıp okudum. Boşlukları sildim.
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Rica ederim, ne demek. Anlamana yardımcı olduysam ne mutlu bana. :)
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 said: ayıp falan etmemiş başbakan, senin gibilere az bile .aptal mı adam senin gibi döneklere bırakacak medyayı .toptan temizlik . Nedir bu yahu? Hayır, akp karşıtlığını veya yanlılığını geçiyorum, resmen faşizan bir cümle. Özgür medya karşıtı olduğunu gösterir bu. O karşıtı olduğunuz şey ortadan kalktığında çok sağlam ağlarsınız ama ortalığa.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Topik sahibinin isteiği ve konunun sapıtmasından dolayı kilitlendi.
Öne çıkan mesajlar