la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arkadaşlar, sınavım için Türkiye ekonomisi hakkında güncel profesyonel bir yorum veya yazı bulabileceğim site, dergi veya gazete var mıdır bildiğiniz? Dergi olarak The Economist var bildiğim ama o da direk dünya ekonomisi üzerine galiba?
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abimin Açıköğretim kitapları vardı böyle. Hatta son sınıfta direkt Türkiye Ekonomisi diye bir dersten sınava girmişti. Bulabilirsen bir yerden belki yardımı dokunur. *Açıköğretim sınavı değildir umarım bu, yoksa rezil olduk xD
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 youtubede trt nin büyüteç programın videosu olmalı orada baya öğretici bi şekilde veriliyor tabi eğer youtubede yayınlandıysa onun haricinde ekoavrasya vardı
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşım hangi şehirdesen bir o şehirin parti merkez binalarına git önce AKP ye git sana bir liste versinler sonra CHP git oda sana bir liste versin ve karşılaştır ortalamasını al ve yaz ?
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tayyib ağanın konuşmalarını yaz işte, ya da "süper süper süper" diye geçiştirebilirsin aynı şey nası olsa.
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cnbc-e'in ekonomi hakkında çıkardığı aylık dergi var, adı "business" sanırım. Geçen gün annemler kazayla almışlar, ben de açtım kurcaladım çok beğendim. Aradığın şeyler hakkında bir çok yorum yazı bulabilirsin o dergide bence.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Capital ve ekonometri adlı dergileri kullanabilirsin. Ayrıca yatırım şirketlerinin veya büyük aracı kurumların günlük veya haftalık köşe yazılarını internet sitelerinden takip edebilirsin. global.com.tr , denizyatirim.com bu siteleri de kullanabilirsin.
Öne çıkan mesajlar