Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ekonomisi hakkında yorum, yazı vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, sınavım için Türkiye ekonomisi hakkında güncel profesyonel bir yorum veya yazı bulabileceğim site, dergi veya gazete var mıdır bildiğiniz? Dergi olarak The Economist var bildiğim ama o da direk dünya ekonomisi üzerine galiba?
Mesaj tarihi:
Abimin Açıköğretim kitapları vardı böyle. Hatta son sınıfta direkt Türkiye Ekonomisi diye bir dersten sınava girmişti. Bulabilirsen bir yerden belki yardımı dokunur.

*Açıköğretim sınavı değildir umarım bu, yoksa rezil olduk xD
Mesaj tarihi:
youtubede trt nin büyüteç programın videosu olmalı
orada baya öğretici bi şekilde veriliyor tabi eğer youtubede yayınlandıysa
onun haricinde ekoavrasya vardı
Mesaj tarihi:
arkadaşım hangi şehirdesen bir o şehirin parti merkez binalarına git önce AKP ye git sana bir liste versinler sonra CHP git oda sana bir liste versin ve karşılaştır ortalamasını al ve yaz ?
Mesaj tarihi:
cnbc-e'in ekonomi hakkında çıkardığı aylık dergi var, adı "business" sanırım. Geçen gün annemler kazayla almışlar, ben de açtım kurcaladım çok beğendim. Aradığın şeyler hakkında bir çok yorum yazı bulabilirsin o dergide bence.
Mesaj tarihi:
Capital ve ekonometri adlı dergileri kullanabilirsin. Ayrıca yatırım şirketlerinin veya büyük aracı kurumların günlük veya haftalık köşe yazılarını internet sitelerinden takip edebilirsin. global.com.tr , denizyatirim.com bu siteleri de kullanabilirsin.
  • Yeni Oluştur...