LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ytü, uluslararası siyaset zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 9 Eylül Metalurji Müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Rewendor, 04 Nisan 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ODTÜ +1[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 2. Sınıf[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: armra, 05 Nisan 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Akdeniz ünv. tıp (antalya) Kaçıncı sınıf abi? Hayır benim eniştem sizin bölümde doçent te oradan soruyorum.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: BombaciMulayim, 05 Nisan 2004 22:03 tarihinde demiş ki: ytü, uluslararası siyaset zart zurt bizim bölümün adı öyle uzun ki yazılamıyo:)[signature][hline]isolation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bilkent Kamu yön.[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Absolut, 05 Nisan 2004 11:30 tarihinde demiş ki: ODTU Metalurji 91 giriş 98 çıkış. İyi öğreneyim diye uzun okudum. :) zuhahah tam cift dikis yapmissin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Absolut, 05 Nisan 2004 11:30 tarihinde demiş ki: ODTU Metalurji 91 giriş 98 çıkış. İyi öğreneyim diye uzun okudum. :) zuper, tozunu almışsın okulun şimdi nası gidiyo hayat ODTU den sonra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 başkent[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hacettepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Evet hiç fizikçi yok sanırım. Neyse Çanakkale 18 Mart Üniversitesi - Fizik Bölümü - II. Sınıf - I. Öğretim - 020205006 Yarın ki sınav kağıdınada bunu yazıcamda alıştırma yapim dedim biraz :P Aklı olan gelmesin buraya. Özelliklede Fen-Edebiyatta olan bir bölüme. Hepsi mal hepsi salak. Öğretmenide öğrenciside. [ Ulan umarım bunu okuyup beni programlamadan bırakırsınız bende topunuzun ...... k.... o zaman! Üniversiteymiş .. peh ..][signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 akdeniz üniversitesi[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: fizban, 04 Nisan 2004 22:32 tarihinde demiş ki: boaziçi ben de ![signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bilkenttim ben de yıllaaaar önce[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Uludağ Universitesi Elektronik müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 y.t.ü. metalurji ve malzeme allah kimse yi davutpaşaya düşürmesin ne diim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 akdeniz üniversitesi konaklama işl. birinci sınıf... (ulan ne hayallerle girmiştim össye "Ben Boaziçinde okayacam ablam gibi" diyerekten , neyse antalyada güzelmiş.Hiç olmazsa kızları bol :P)[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: kavel, 08 Nisan 2004 01:45 tarihinde demiş ki: Evet hiç fizikçi yok sanırım. ben varim :) herkes beni elektronik muhendisi biliyo dogru tabi ama fizik double major yapmistim, beni fizikci yapmasa da diplomasi var elimde hehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bilkent Güzel sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım Mezun =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hayat Üniversitesi Sosyoloji bölümü! [signature][hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 08 Nisan 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 2005te işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 9 eylülde abim varrr.9 eylülde abim varr.Kaamuu yönetimi.Kaamuu yönetimi.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 selçuk üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kocaeli Endüstri Müh.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar