Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

host gitmiş :{

Faust

Öne çıkan mesajlar

selam arki markiler.
benim host kapanmis.
reismlerde oradaydi.
baska bi host var.
templerden falan o resimleri biri bana yollaabilirmi.
o resimleri yeni hostra upload ediyim pff. elimde patladı host.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka serverlara saygısızlık yapmak amacıyla kullandığın için kapanması hiç de kötü bir şey değil. Amentes, Nebula, Orta Dünya Injection paketleri bilmem neler.

Ayrıca, sitende Admetos'a ettiğin o küfürlerden sonra yanına az bile kalmış.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arion, 08 Nisan 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
Başka serverlara saygısızlık yapmak amacıyla kullandığın için kapanması hiç de kötü bir şey değil. Amentes, Nebula, Orta Dünya Injection paketleri bilmem neler.

Ayrıca, sitende Admetos'a ettiğin o küfürlerden sonra yanına az bile kalmış.

bence super arion cuk cunku o calısıor bunları herkes yapamaz bilgi seviyesini dusun bir!!!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bilgi seviyesiyle bir alakası yok. Kişilerin seviyesizlikleriyle alakası var. Kendisini bilgisinden dolayı takdir ederim. Ama seviyesiz bir şekilde hazırlamış olduğu o sitedeki yazılar insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Elbette ki Faust yapmasa bir başkası yapacaktı o 3rd party programları. Ancak programdan ziyade sitesinden Admetos'a ettiği kötü söz ve küfürler gerçekten de seviyesizlik başka bir şey demiyorum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...