karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://img138.imageshack.us/img138/4880/2007092521190672530bu8jmj7.jpg değiştirdim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 halit emre kavlak kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 evet laraken bilir, n tane biradan sonra hafif 3.5 atarken 11 numara bistüri ile koluma bakayım ne kadar keskinmiş diye hafifçe dokunmuşluğum var.çok hafif dokunmuşum bişi olmamıştı.aaa bişi olmuyor lan diye 1-2 kes daha dokunmuştum yine bişi olmamıştı.aradan 2 dakika geçince hayvan gibi kanamaya başlamışları sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 asinanyavuz said: halit emre kavlak kim? takma adı ustura sanırım.jileti bistüriyi koymuş.bir de halit emre kavlak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Archangel_ said: evet laraken bilir, n tane biradan sonra hafif 3.5 atarken 11 numara bistüri ile koluma bakayım ne kadar keskinmiş diye hafifçe dokunmuşluğum var.çok hafif dokunmuşum bişi olmamıştı.aaa bişi olmuyor lan diye 1-2 kes daha dokunmuştum yine bişi olmamıştı.aradan 2 dakika geçince hayvan gibi kanamaya başlamışları sonra :) yumcik gibi açar afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 adamın böle harip bi tarafı var işte.. bi kere daha yaptıydı hatırlıyorum.. açıyor başlığı tam yazıyorsunuz falan sonra alakasız bişi koyuyor resim olarak. başlığı da değiştiriyor.. gerçi ben küçükken manavın düşürdüğünden şüpheleniyorum. ya da kavunla hibrid bi tohum da olabilir. ziraatçi değilim, bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 haheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayatımdan nefret ediyorum edit : hepsinden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok abi inatla editlemicem mesajı.gelenler düşünsğn ne diyor la bu adam diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben biliyorum ne koyduğun. bıçak bisturi bi de halil ibrahim kavlak resmi koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bak bilmiyormuşsun işte.halil ibrahim kavlak değildi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 'Halil İbrahim Kavlak' derken kasıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 halit emreymiş. yukarda yazıyo o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar