Rahan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pek acaip takıldığım bi endüstriyel metal grubu, tamamen brütal vokal ve rammstein'dan biraz daha hızlı. spor yaparkene, kod yazarkene, ve bilimum gereksiz iş ile uğraşırken hakkaten güzel gidiyor. ben bağımlısı oldum siz de olun. bunu animeden yapmışlar "tekno metal" diye bişi varsa o budur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Güzelmiş, devamlı industrial metal arayışı içinde olan biri olarak beğendim. Daha çok Rammstein + Static-X gibi. Fear Factory'de gitarlarda bunlardaki ritim anlayışı yok, daha metale yakın. Bunlar ise Alman ekolü industrial. Ben böyle Amerikan hatta spesifik olarak Fear Factory stili seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 finlandiya havaları mı seziyorum diyecektim ki finmiş adamlar zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 static x e acayip benziyo bide fince(nece konuşuyolarsa işte) pek gitmemiş bu tarza yada kulak alışık diil kötü geldi bana en alttaki 2 şarkı baya iyi ama vokali saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 3-4 sene önce dinliodum. O zamanlar hoşuma gitmişti de soradan baydı nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar