Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magus Bilgi Paylaşım Topiği

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

Ya alaşkına böyle klişelerle gelmeyin.
Dps classı tabiki dps yapıcak yapamıyosa kötüdür o class.
Magus support değil(zaten support dps diye bişey olmadı, yok, olmayacak)
Survivalability si diğer dps lerle aynı(backslash haric)
Range i diğer classların 80 100 feetine karşılık 65 feet ki demonology melee.
Rica ediyorum klasik mmo argumanlarıyla oynamadığınız bir classı nerdeyse 30 a kadar oynamış birine karşı savunmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün boardlarda magusun support yada defensive caster olduğu yazıyo dps class değil yani o amaçla oynadıysan üzülmen doğal sanırım sen wowdaki warlock tadında bekliyodun classı
Ama supporter olmasına karşın yinede zayıf bi class olduğu açık vnboardldada maguslar ağlıyo baya eminim ilk gelecek büyük patchde ilk olarak maguslara el atacaklar bide oyunda diğer mmo lara kıyasla utility eksikliği var classların yapabiliteleri kısıtlı magusda utility based düşünülmüş ama becerilememiş bi class gibi geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

Magusun survival'ı daha fazla sorctan, mirrorları içinde bu boyle.

Merak etme, lvl 40 olup pragg sokakları boyutunda ranged aoe debuffları dotları sallamaya başlayınca class'ın etkili olduğunu gorursun.

Oyunda "support" diye birşey var, üzgünüm gercek bu. Ki allahtan var, olmasa dahada bayık bir hal alırdı oyun.

range'ı gayette rifle/magus karşılığı gidersen 100 feet, daha riskli ama daha etkili rangelerde savaşmak istersen 65'e düşürüyorsun o kadar.

Magus ve engineer, duz dps yerine AOE dot ve debuff atıp atıp takılan, düz ranged dps'ten daha mobile takilabilen yanınada birde turret verilmiş elemanlar işte. olayları bu bunuda yapıyolar gayet düzgün birşekilde.

Ha sorc ve BW dengesiz vuruyor sorun magus da deil onlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 22 sosom var tamam magustan 2000kat eylenceli dpsi var adamlarin dibinede girmion arti bide 32432 saat oyniyim support bi karaktere sahip olmaktansa hic oynamamayi yegleyen biriyim ama su gercekki cuce bi yazisinda demisti galbia soso bi noktadan sora healt beklio ama magusta o problem daha az bu kesin bisi....
Sosyal ağlarda paylaş

Değil. 100 feetten yardıran bir caster ın survival ı melee bir casterdan fazla olamaz. Prekite anahtar kelime.

Merak etme, lvl 40 olup pragg sokakları boyutunda ranged aoe debuffları dotları sallamaya başlayınca class'ın etkili olduğunu gorursun.
Dotlar intle scale olmadığı için git gide zayıflıyor güçlenmiyor. O dotların toplamı da bw dotları kadar vurmuyor malesef.

Oyunda "support" diye birşey var, üzgünüm gercek bu. Ki allahtan var, olmasa dahada bayık bir hal alırdı oyun.
Peki bana support dps in nolduğunu ve gerçek bir dps varken pseudosunu almak için gereken sebepleri sayar mısın?

range'ı gayette rifle/magus karşılığı gidersen 100 feet, daha riskli ama daha etkili rangelerde savaşmak istersen 65'e düşürüyorsun o kadar.
Havoc spec? Invaild argument.

Magus ve engineer, duz dps yerine AOE dot ve debuff atıp atıp takılan, düz ranged dps'ten daha mobile takilabilen yanınada birde turret verilmiş elemanlar işte. olayları bu bunuda yapıyolar gayet düzgün birşekilde.

Evet o kadar aoe dot debuff yapıp ordan oraya koşarken burnunu karıştıran x classının senden daha çok iş yaptığını görüyorsun acı olan o.

Ha sorc ve BW dengesiz vuruyor sorun magus da deil onlarda.

Merak ediyorum release den sonra kaça kadar oynadın magus?
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Değil. 100 feetten yardıran bir caster ın survival ı melee bir casterdan fazla olamaz. Prekite anahtar kelime.

İşte oyunda farkedemediğin denge bu. O class 100 metreden yardırıyor olabilir, ama dibindeki mele de onu yarıyor. Kısacası oyunun en sevdiğim tarafı bu. WoWdaki gibi dibine girdiğin casterlar fearla yada ice novayla yırtamıyor.

Ayrıca sors da benzer bir mekanik var mı bilmiyorum ama BW'de bu oyunu çok daha önceden oynamaya başlamış arkadaşların söylemeyi unuttuğu "combustion" denilen bir olay var. Attığğınız her dps spelline göre bir combustion puanı alırsınız. Max'i 100 dür ve başka bir spell kullanmadığınız takdirde 10sn içinde düşmeye başlar. 100'e çıkarmak çok kolaydır. 100 olduğunda %50 crit, %100 critical damage ve attığınız büyünün %50 elinizde patlama şanslarını attırır. Magusta böyle birşey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Oynamadığınız class hakkında atıp tutmayın o zaman bi zahmet. Şaka gibi çünkü argumanlar.

Bence asıl şaka gibi olan sensin. Yazdıklarımdan saçma sapan anlamlar çıkarıyorsun. Magusu beğenmiyorsan, dps sana yetersiz geliyorsa başka karakter açacaksın. Buraya çıkıpta magus şöyle, mabus böyle diye ağlamanın bir manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Yazdıklarının anlamı yok ki =)
Kitapçıktan okuyup gelmişsin oynayan adama classı öğretmeye çalışıyosun.

Ben sana şöyle oyna böyle oyna demiyorum. Direk oynama diyorum. Ama diyorsanki ben jararlıyım oynaycam ozaman ya ağlamayacaksın yada

seni böyle alalım

Sparkcaster said:
başlık magus başlığı, neden saçmalıyorsun rock? magus u tartışmayacaksak başlık niye var, class güçsüz oldumu direk rerollayalım o zaman class forumları da olmasın lol

Magusu tartışmayın demiyorum. Tabiki tartışın. Ama "Bak sors'ta şu var magusta yok" demek magus tartışmak olmuyor bana göre. Bunu da yapacağınız yer var ama burası değil. Bunu yazmanız gereken yer Offical forum. Paticikte yazmanızın forum kirliliği yaratmak dışında pek bir faydası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...