Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 magus yalan bir class şimdiden uyarıyım. her class iyi diyen arkadaşta atmış. bazı classlar bariz daha güçsüz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Ağacı hangi tuş açıyor? N'dir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 uçan kaykayı tuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Support felan değil magus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Baggio said: Absolut said: Ağacı hangi tuş açıyor? N'dir heralde. npc lerden açıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 magus baya baya zayif forumlardan bakin. ilerde duzeltirlermi bilmem ama WL nin peti 1v1 de cok rahat kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Magus çok bombaymış ya yeni çözdüm olayı. arkamda bi healer olunca direk katliam yapıyorum pvp de. %90 magus oynayacağım release de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şu anda neye göre zayıf,neye göre güçlü diyorsunuz nassı destekli sallıyrsunuz anlamak güç.daha ne adam gibi kuşatma yapan var burada,ne de release versiyonunu gören.bi de zayıf class diyorsunuz magusa senaryoda arkadan arkadan vuruyor haberi olmayınca sağda solda durunca dağıtıyor bence güçlü ben gıcık oldum mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ha karakterler aslında kuşatmalar için dizayn ediliyor aslında senaryolar felan yan özellik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eet o anlam çıkmıyor aslında dediğimden genel olarak her şeyi kuşatan düşmanı dahil bir kuşatmaydı aklımdaki iyi bir class velhasıl magus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Aslında ben onu magus çok imba ofof olarak yazmadım. Burası dahil bütün forumlarda bir magus sucks havası hakim ona karşı yazdım. Puglarla pek iş yapmaz ama assist trainde çok iyi bence. Kale savunmalarında da iyi olacak gibime geliyor aoeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 totem mi atiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baydım la resmen. Şu an chaotic rift dışında sorc her konuda magusdan daha iyi =/ 40 da düzelir belki diyorum amaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 valla lvl 11e kadar magus oynadim sıkıldım yani hic sevemedim ben bisi ler bana bayik geldi sora soso actim baktim range dps tadindan yenmez geldi magustan sora , zaten magus acan az (acipta kasan ondan az)belki ilerde iyidir ama bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 27 oldum ben pek fark yok 11 dekinden. Senaryolarda healerları interrupt edip bizimkilere dalanları knockback yapmaktan başka pek bişey yapmıyorum. Hiç bir işe yaramayan dotları dizip damage kasıyorum sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arkadaşlar birşeyi gözden kaçırıyorsunuz. Bu oyunda iyi yada kötü class yok. Her classın oyundaki yeri farklı. Kendinize en iyi uyanı bulmak için önce neye yetenekli olduğunuzu ve ne istediğinizi düşünün. Healer, range dps, mele dps, "piç*"(bunu hakaret olarak değil oyundaki bir görev olarak algılayın), vs... Ondan sonra da istediğiniz özelliklere dahip karakterleri deneyin. Bir karakteri sevip sevmediğinizi, size uygun olup olmadığınızı yada beklentilerinizi ne ölçüde karşıladığını ilk 8 rankta rahat rahat görürsüzün. Temel sorununuz bence oyunu hep 1v1 düşünmeniz. Bu youn 1v1 oynanacak bir oyun değil. *Witch Hunter, Witch Elf, "sizin anlattıklarınızdan" bir miktar magus ve shadow warrior. Bu görev için en müsait classlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Çok klişe ve bi o kadar da yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunu ilk cb den beri oynuyoruz biz, sen kime anlatıyorsun onu merak ettim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: Senaryolarda healerları interrupt edip bizimkilere dalanları knockback yapmaktan başka pek bişey yapmıyorum. Daha ne yapacaksın, gözün doysun. Tor Anroc'da knockbacke kill alıyorsun zaten ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi 10 sn onların cooldown ı. Aynı şeyi tanklar aoe olarak yapabiliyor zaten çok bi esprisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 magus ole biraz ama sosoda genel olaylarda iyi yani hani baska oyunla karistirmamak gerke ama wowdaki warlock tadinda bi dps ariodum ben yok ne yazikki 1v1 de soso kotu magusta cok ic acici diil gibi yani ole araya gir 1ini al sora ondan life cek dvm et gibi bisi yok destte maselef bence (ilerde varmi bilmeme ama) life drain tadinda bisi gelmesi lazim destteki casterlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dreagloth said: Oyunu ilk cb den beri oynuyoruz biz, sen kime anlatıyorsun onu merak ettim ben :) Bunu bana mı dedin? Bana dediyse bukadar oynamaktan sonra hala böyle tartışmalar varsa ben şu altı çizili kısımla fazla övünmezdim. Oyunda order ve des'in birbirine denk karakterlerini karşılaştırmak normaldir. Ama aynı grup içinde farklı amaçlarla yaratılmış karakterleri bu şekilde eleştirmek çokta mantıklı değil. Magus sana uymadıysa gider başka karakter açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Magusun rolu dps, diğer dps lerden farkı bunu bir adet burst damage büyüsüyle değil 3 4 tane ufak büyüyü birleştirerek yapması. Magus un rolüyle derdim yok benim, rolunu yerine getiremiyor sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Magus ve engineer gibi rahat aoe debuff atanda yok ama, resisttir armordır miss gibi düşürüyolar. Coğu büyüleri instant, baya dayanıklılar sorc/bw ye göre, hemde daha mobile'lar. Bence yeterince iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Armor debuff yok bi tane spirit debuff var instant büyülerin toplamı da 1 tane bw dotu kadar vurmuyor şu haliyle magus tartışmasız oyundaki en zayıf class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar