Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magus Bilgi Paylaşım Topiği

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

şu anda neye göre zayıf,neye göre güçlü diyorsunuz nassı destekli sallıyrsunuz anlamak güç.daha ne adam gibi kuşatma yapan var burada,ne de release versiyonunu gören.bi de zayıf class diyorsunuz magusa senaryoda arkadan arkadan vuruyor haberi olmayınca sağda solda durunca dağıtıyor bence güçlü ben gıcık oldum mesela :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Arkadaşlar birşeyi gözden kaçırıyorsunuz. Bu oyunda iyi yada kötü class yok. Her classın oyundaki yeri farklı. Kendinize en iyi uyanı bulmak için önce neye yetenekli olduğunuzu ve ne istediğinizi düşünün. Healer, range dps, mele dps, "piç*"(bunu hakaret olarak değil oyundaki bir görev olarak algılayın), vs... Ondan sonra da istediğiniz özelliklere dahip karakterleri deneyin. Bir karakteri sevip sevmediğinizi, size uygun olup olmadığınızı yada beklentilerinizi ne ölçüde karşıladığını ilk 8 rankta rahat rahat görürsüzün. Temel sorununuz bence oyunu hep 1v1 düşünmeniz. Bu youn 1v1 oynanacak bir oyun değil.

*Witch Hunter, Witch Elf, "sizin anlattıklarınızdan" bir miktar magus ve shadow warrior. Bu görev için en müsait classlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

magus ole biraz ama sosoda genel olaylarda iyi yani hani baska oyunla karistirmamak gerke ama wowdaki warlock tadinda bi dps ariodum ben yok ne yazikki 1v1 de soso kotu magusta cok ic acici diil gibi yani ole araya gir 1ini al sora ondan life cek dvm et gibi bisi yok destte maselef bence (ilerde varmi bilmeme ama) life drain tadinda bisi gelmesi lazim destteki casterlara
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Oyunu ilk cb den beri oynuyoruz biz, sen kime anlatıyorsun onu merak ettim ben :)

Bunu bana mı dedin? Bana dediyse bukadar oynamaktan sonra hala böyle tartışmalar varsa ben şu altı çizili kısımla fazla övünmezdim. Oyunda order ve des'in birbirine denk karakterlerini karşılaştırmak normaldir. Ama aynı grup içinde farklı amaçlarla yaratılmış karakterleri bu şekilde eleştirmek çokta mantıklı değil. Magus sana uymadıysa gider başka karakter açarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...