Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selam Ben aslında sorc oynamak istiyordum fakat anketlere ve open betanın ilk 3 saatine bakınca vazgeçtim deliler gibi sorc var her tarafta geomentrik çoğalıyorlar. Zaten aramızda da yeterince sorc vardır o yüzden gerek yok. Şimdi magus ilgimi çekti FrF petler, dotlar üzerine kurulu değişik. Merak ettiğim, template li magus ile rvr yapan varsa petlerin durumu nedir? Yani daoc taki anmisit gibi iyi yerleştirilmiş petler iş yapar mı? İnşallah yapıyodur çünkü nukeları çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 frf nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fire and forget sabit pet kuruyosun kendi takılıyo turret gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 freedom fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende en başindan beri sorc acmayi dusunuyodum cidden cokmu fazla sorc var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bi de yeni oyun, tola LoS bug ı olur. Duvarın arkasındaki adamları felan vurur rahat rahat. Onlar düzeltene kadar üsküdarı geçerim. sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yapıyo gibi petleri iş, yanı cok yapmıyolar aslında pet bırakıyım cekiliyim şeklinde takılıcaksan pek bi nane değil petleri. CB de pelerin olayı buglı olmalarıydı, buglı oldukları için saldırılardan hasar almıyolardı ama yinede saldırabiliyodun, büyü müyü atıyodun, öle önde durup ateş cekiyolardı yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi şöyle diyim her taraf sorc ya. Oyunun %40 ı sorc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesela kale savunurken kırdı adamlar kapıyı 2 3 magus aoe petleri dizse kenara sorclarla beraber bombalasalar nasıl olur onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok hardcore bi damage ı yok petlerin öle rahatsız ediolar sadece. vuruosun kafalarına iniolarfazladan dot gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bright wizard nasıl, yeni trailerdan şok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hocam oyun sarmış anlaşılan...Hemen plana programa başlamışsın :D Darısı başımıza :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya güzel kötü karakter yok warhammerda öle ezilen falan. NE oynamak istiosan AOE mi yapmak istiosn heal mi etmek istiosaun melee mi olmak istiosun veya tank mı vs ona göre seçeceksin. Ben healer olacam dedim . ama melee combat da istiodum caster olmak yerine sürekli disciple of khaine açtım. İlerde nedir leş midir bilmiom açtım bakacam şu 1 haftalık süreçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sorc destruction tarafında, B. Wizard order tarafında, revaçta. Nerf gelmesi lazım releaseden önce. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bwizard nuker abi işte hayvan gibi. Aoe nük ya da single target nük ağaçlarını ilerletiyosun işte. Ben zaten imba olmak istemiyorum, release de imba class oynamicak kadar mmo oynadım =). Ama millet çatır çatır kale duvarlarından nüklerken arkadan izlemek de istemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 of healer olmasam mı naapsam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 shaman nasil bir class hybrid ve biraz dps healer bi class oldugunu biliyorum ama başka bakimdan skilleri nasil vs. ? oynayan varmi hic closedda filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 www.wardb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şey sorcam, path of hede hödö diye gidiliyordu ama çok az talent var ; böyle 3 ayrı ağaç değil de başka bişey mi, nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 3 ayrı ağaç ama seçme şansın yok wow daki gibi sadece puan veriyorsun istediğin ağaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hm daoc gibi sayılır yani ? ama 21 tane az geldi bana, ağaç başına 7 tane oluyor yani sadece ? yoksa puan verdikçe pasif buff mı alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Magus supporttur, takimi icin vardir. Ben magus actimda sunun dmg.'i beni ikiye katladi, bu da buyucu ama dayanikliligi benden fazla demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 agaca puan verıyosun ordan skillere pasif bonx geliyo işte, bide arkadaşlar ağacta o skiller varya bi iki tane, onları almak için onların üstüne tıklayıp birer puanda onlara harcamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ağacı hangi tuş açıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ekmek said: Ben zaten imba olmak istemiyorum, release de imba class oynamicak kadar mmo oynadım =). Çok güzel bi ima.Hakkaten bayıldım.Ben de bunu söluordum hep kendim acısından:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar