shapshal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bu D&D vs ile ilgili olan dergi var yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum yılda 60 dolara ama acaba değer mi nedir ne deildir bana güzel gibi göründü her ay onlarca feat meat veriolar yaratık zart zurt bu da sayfası http://www.paizopublishing.com/dragon.shtml[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Dragon magazıne wotc desteklı bır dergı olup bence rakıplerı arasında en ıyısıdır hıc kacırma derım ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Güzel bi dergi olsa da öyle "her ay onlarca feat meat" gibi olaylar çıkmıyor dergide. Yeni şeyler çıkartıyorlar ama bu öyle sandığın kadar çok olmuyor. Genelde yani kitapları, settingleri filan tanıtıyorlar. Çıkacak kitaplara öninceleme filan yapıyolarlar. Kimi zaman unutulmuş bir setting için canlandırıcı eklemeler yapıyolar. Özetle başarılı olsa da amerikadan buraya getirtmeye deymeyeceğine inandığım bir olay. Bildiğim kadarıyla gerekli şeyler bu dergiyi zaten getirtiyo, ordan da alabilirsin ki bu bence daha mantıklı olur. Ayrıca nerdeyse tüm sayıları kazaa ve alternatiflerinden de bulunabilmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bu tür dergilerin oyuncu ve dm lerin ufkunu geliştirdiğini düşünüyorum..imkanın varsa al derim...ama gerekli şeylerde varsa gidip dolarlarını boşa harcama...git onlarla adsl al tüm kitapları netten indir :D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Saklı kentte 250 (ikiyüzelli) sayısı birden collector's edition tadında satılıyodu vitrinde vardı[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar