dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: bok dediğin yalnız sıçılır. yanında en sevdiğin insanlar bile olsa beraber sıçılmaz. romalı dediğin beraber yapıyormuş o işi abi! sohbet falanda ediyorlarmış gördüğüm kadarı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 garbage benim isyanimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aslında brainstorming için güzel bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi. koku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cam var kocama. eser götürür kokuyu.. önemli olan think tank.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya yok. kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ayrıca bazen sokakta osursan bile fena kokuyor. orada saydım 14kişilik yer var(gözüken, arkası da vardır). biri çakmak çaksa kaboom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 zamanla alışıcaksın hatta senin de hoşuna gidecek!!! gel otur.. POOORTT! pardon fasulyeyi fazla kaçırmışım da.. ÇÖT! otur otur.. konuşalım PÖÇÖRT! senatonun durumunu görüşmek istiyordum seninle. sezar.. ZÖÖBARTT! fede biraz sakin yap istersen.. Sezar kendinde değil gibi. onu bıçaklasak diyorum ha! GÜÜÜÜMM! ehem.. bi anda sırtıma HOŞART! sokalım bıçağı.. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hiç bir ırk sıçarken kibar konuşmaz ben bugün tespit yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya roma gelişmiş abi. eskiden avrupada camdan aşaa sıçıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 neden ki? çok kibar konuşuyoruz biz.. hatta tatlı ikramımız da var..çikolatalı sufle. yemez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha adam metafor sıçtı aahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan kesin bi pislik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 benim babamın dayısı eskiden sıçarken kahve içermiş mesela ne garip demi insanların böle garip garip fantazileri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 babanın dayısı spartaküstü evladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sıçıp sıçıp patiye yazıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader said: sıçıp sıçıp patiye yazıyonuz sıçarken internete girmek gibi bişi oluyor sanırım dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dasaaa said: said: bok dediğin yalnız sıçılır. yanında en sevdiğin insanlar bile olsa beraber sıçılmaz. romalı dediğin beraber yapıyormuş o işi abi! sohbet falanda ediyorlarmış gördüğüm kadarı ile.. ya böyle bişi olamaz :( nolur olmamış olmasın. ÖĞĞĞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader said: sıçıp sıçıp patiye yazıyonuz monsieur biz asla sıçmayız! hayır hayır. böyle kaba bir eylemi ancak köylüler yapar. evet ancak bir dağlı yapar. biz yediklerimizin vergisini geri dönüşüm için doğaya ödüyoruz. hepsi bu. ama sıçmak! o hayır bizler öyle kaba bir şeyi asla yapmayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 thedevourer said: fastreloader said: sıçıp sıçıp patiye yazıyonuz sıçarken internete girmek gibi bişi oluyor sanırım dediğin resimlerde sıçarken poker oynanacak ortam var. internet ne ki? al laptopu kucağına tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: ya böyle bişi olamaz nolur olmamış olmasın. ÖĞĞĞK. olmuş ama.. toplu halde, kardeş kardeş.. tüm halklar bir arada.. kadın, erkek, çocuk! işte özlediğimiz birlik beraberlik sahneleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dasaaa said: fastreloader said: sıçıp sıçıp patiye yazıyonuz monsieur biz asla sıçmayız! hayır hayır. böyle kaba bir eylemi ancak köylüler yapar. evet ancak bir dağlı yapar. biz yediklerimizin vergisini geri dönüşüm için doğaya ödüyoruz. hepsi bu. ama sıçmak! o hayır bizler öyle kaba bir şeyi asla yapmayız... güzel kız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok adamım ondan değil. biz uzaylıyız biliyon mu? gelişmiş bi tür falan işte böyle. büyük gözler var işte, rengimiz gri.. böyle beynimiz gelişmiş. tabii o sırada biz böle gereksiz olayları bıraktık dostum. anlıyor musun beni ha adamım? biz yapmıyos artık böle.. ama bak romayı görsek bırakmazdık ha..bi taraftan toplun halde yapıcan, diğer taraftan toplu halde mangal yapıcan.. aha aha haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben llama ya yavşamışım sarhoşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 galiba birde aynı suda yıkıyolar ellerini filan. yerdkei adam napio ve arkadaki suya bisiler yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar