Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Merhaba, Ben bir bolgeyi invul zone altina almak istiyorum bunu nasil yapabilirim?[signature][hline]Assagidaki kisiler ben olurum :) GM Gambit GM Otto GM Abarath GM Qwerty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 safezone yani. varolan bir şehrimi yoksa yeni şehirmi yapicaksin buarada ARAMA die bişi koymuslar bi denesen diorum ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Aslinda aradim ama istedigim bilgiyi bulamadim yazan herseyi denedim olmadi ztn sphere bozuldu teşekkürler :([signature][hline]Assagidaki kisiler ben olurum :) GM Gambit GM Otto GM Abarath GM Qwerty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 map.scp yi acıyorsun; Invul yapmak istediğin yeri buluyorsun. ve FLAGS kısmına ; FLAGS=02000 // SAFE yapıorsun..[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tesekkurler sphere i duzeltebilirsem yapicam (:[signature][hline]Assagidaki kisiler ben olurum :) GM Gambit GM Otto GM Abarath GM Qwerty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar