PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://dota-allstars-blog.blogspot.com/2008/08/dota-allstars-655-map-screenshots.html oş. changelog: http://dota-allstars-blog.blogspot.com/2008/08/dota-allstars-655-beta-map-leaked.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eğer değişiklikler oradakiyle sınırlıysa Enchantress sağlam nerflenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 official sitede görmeden inanmam valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 captain cocoyla oynadım nerf gerektirmeyecek kadar güçlü. ezalor çok hoş olmuş changelogda göremedim ama şunu belirteyim: ezalor ultiyle spirit forma girip eski ezalor gibi oluyor bildiginiz metomorphosis ve bu formdayken illimunate cast ederseniz siz kıpırdadığnız halde orda bir adet shade iniz kalıyor ve cast etmeye devam ediyor.yani siz başlıyorsunuz caste sonra gülün oynayın gezin eglenin o sizin yerinize atsın.dedigim gibi shade muhabbeti sadece spirit formda geçerli.ayrıca spirit formda o aor spelli alıyorsunuz ki çok kullanışlı kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yeni heroyu beğendim güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fake olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oynadım map i bildiğin dota :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hayır yani genelde çıkar böle fake haritalar. bir de bu heronun benzeri enfoda vardı. gemi fırlatıo falan. öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ezalora o kdr spell kasmazlardı fake olsa passive ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sentinelin base rezalet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar