can-i Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Laptopun adaptörünü taktığımda adaptörden cızır cızır sesler geliyor. Hp Pavilion dv5 serisinden bi laptop kullanıyorum. Bu cızırtı yüzünden pek rahat kullanamıyorum pcyi. Şarj ediyorum sonra o şarj bitene kdr adaptörü takmadan idare ediyorum. Normal midir bu cızırtı(bence değil) Edit: Adaptörü ilk taktığımda çok hafif bir cızrtı geliyor. Kulağımı yanaştırınca duyabiliyorum. Ama sonradan artıyor. Laptopu daha yeni aldım 1 hafta bile olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hp'nin genel olarak laptoplarında adaptör sorunu var. yakında pis bir plastik kokusuyla adaptörün yanmasıyla karşılaşabilirsin. yerinde olsam yanana kadar sadece ben yanındayken şarjda bırakırım. (benimki yandı ordan biliyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bilgisayara zarar verir mi şarja taksam falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok vermez de yanında dur prize takılıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar