cevik_ego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 1-ben ırk sistemi yapıyorum ve home home home yazınca skill seçtiğim yere dönüyorum bunun olmasını istemiyorum nasıl engel olablirim.ırkların gittikleri şehir evleri olsun. 2-warlock durumunu kapat istiyorum mageler eline silah almasın işte elf ler elven,normal ve + lı bow kullansın human elven bow kullanamasın. Birkaç örnekle açıklarsanız sevinirim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 home home home'u kaldırabilirsin. veya scriptte src.home britain gibi adama home verebilirsin. veya town stone kullanabilirsin. magery'i 40.0'i gecenler eline bisi alamaz mesala... katana'nın scriptine ekle on=@equip if ( > 399) src.sysmessage Magery'niz haddiden fazla unequip endif gibi. mesala irklara taglar ver. bowlarda da onlari test. if !( == elf) src.sysmessage elf degilsiniz. unequip endif gibin.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. [Bu mesaj Faust tarafından 08 Nisan 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 heyt faustum döktürmüş yakışır =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: cevik_ego, 08 Nisan 2004 22:12 tarihinde demiş ki: 1-ben ırk sistemi yapıyorum ve home home home yazınca skill seçtiğim yere dönüyorum bunun olmasını istemiyorum nasıl engel olablirim.ırkların gittikleri şehir evleri olsun. 2-warlock durumunu kapat istiyorum mageler eline silah almasın işte elf ler elven,normal ve + lı bow kullansın human elven bow kullanamasın. Birkaç örnekle açıklarsanız sevinirim. ;) 1-)ON=home home home if & STATF_DEAD go endif tamamen kaldir. 2-)yine scirpts/ klosorunden sphere_weap_axe felan filan dosyalarını bulup yangi silahta kullanılmasını istemiyorsan on=@equip if !( == 0) src.sysmessage Owner baba izinm vermez mage in 0 dan buyuk olursa :) unequip return 1 endif [signature][hline]Eremias Gelior... [Bu mesaj Karakans tarafından 20 Nisan 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar