gellidus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşlar açılan benzer topicler olmasına rağmen yeni konu açtığım için kusura bakmayın ama aradığım cevapları bulamadım. :D İşyerine 4 tane bilgisayar(komple) birtanede kaliteli printer alacağım. Printer a hemen hemen karar verdim. Tabi yorumlarınızı bekliyorum daha iyisini biliyorsanız lütfen bilgilendirin. Printer budur Ayrıca işyerine 4 tane klasık buro makinası istiyorum.Fakat iş gereği devamlı yazışma içinde olacağız bunun için ramleri ve hdd leri yuksek tutmayı düşünüyorum Ayrıca amd yerine p4 düşünüyorum heme amd nin sesi bir iş ortamı için dezavantaj hemde bazılarınız kızıcak ama hala amd ye guvenemıyorum. 2.Toplama almak yerine marka almayı düşündüm hani sorun çıkarsa tek tek uğraşmamak adına ama vestel e baktım inanışmaz pahalıydı casper fiyatları uygun ama o şirkette bana çok dandik gibi geliyor sizin düşünceniz nedir. Bunları düşünerek bir sistem önerirseniz memnun olurum fiyat aralığı 600-800$ arası düşünüyorum tabi daha düşük olursa çok daha ii olur.. Şimdiden teşekkurler
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Şimdi marka bilgisayar bence kritik makinalar hariç gereksiz bir lüks. Örneğin anamakina için HP ve benzeri makinalar dışında bir şey düşünmem (vestel, casper filan marka bilgisayar değildir, onlar pahalı toplama bilgisayarlardır). Bu makinaların hangi işte kullanıılacağı çok önemli. Sadece word excell ise bulabildiğin en düşük konfigürasyonu al zira işini misliyle görür. Çizim ve modelleme yapacaksan o zaman işin rengi değişir, en son aldığım makinananın sadece ekran kartı 600 küsur dolardı. Ram zaten çok pahalı değil, hepsine kafadan 512 koy olsun bitsin. Printer için ise bence all in one ürünler cidden gerekli olmadıkça çok anlamsız. Zira hepsini birden yapanlar genelde hiçbirini düzgün yapmayanlardır. Hepsini iyi yapanlarda çok pahalıdır. Hepsi bir aradaların sorun çıkartma ve parça değişim oranı normallere göre inanılmaz yüksek. Benim tavsiyem iki printer alman. Birincisi HP laserjet 1200 diğeri deskjet 3820 (benzerleri de olur tabii ki). İlki siyah beyaz baskıları hızlı ve ekonomik bir şekilde alman için gerekli, diğeri de renkli baskı gerekiyorsa onlar için. Ancak yukarıda yazdıklarımını hepsi senin ihtiyaçlarına göre değişir, son kararı tabii ki sen verceksin ama en önemli şey ihtiyacını düzgün bir şekilde belirlemen kalanı kolay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar