karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Patiler Devletten burs almanın esası nedir ? Kimlere verir ne zaman verir geç mi kaldık nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 devletten ziyade özelleri kovala. erzurum ticaret odası, s.s. bayburt şoförler kooperatifi gibi daha minik yerlerden daha rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 belediyelerden arkadaşlarım koşturup aldılar. ben kafasızlık ettim ve sırada beklemedim almadım.. salaklık işte. şimdiki aklım olsa sabah 6:00 itibariyle ısraya girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 minik yerlerden bulman zor olur tanıdık yoksa. oralar genelde tanıdık çocuklarına veriyor. burs ta bile torpil dönüyor. onun dışında tercih formunda vardı işaretlediysen burs istiyom vs gibilerinden bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan havadan para işte niye üstünde durmam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 atatürkçü düşünce derneği kızılay gibi yerler yüksek veriyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne zaman başvurmak lazım acaba Google tonla saçma sapan sonuç veriyor burs diye aratınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar