elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben bi dosyayı hiç kendi pcme indirmeden direk web sayfamın barındırıldığı alana indirebilirmiyim acep varmı böyle bi kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mynet de vardı ama 1 kere kullandım ve hatırlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 May be i can help =P Oncelikle kontrol panelinin boyle bir ozelligi ve sunucu ustunde komut calistiramiyorsan yapamazsin. Hostunun ozellikleri nedir ? PHP gibi bir web dilini destekliyorsa bir kat satir kod ile yapilmasi mumkun olabilir. Aslinda olabilir degil direk mumkun fakat bir cok servis saglayici asilamayacak execution time degerleri belirtiyor ve bu da genelde 150 saniyeden daha fazla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 php destekliyo. php my admin falan var komut çalıştırabiliyomuyum bilmiyorum :) kendi web drive programı var göya, ama web drivea indirdiğimde ben direk hosta indirdiğimi sandım bi ara ama önce benim pcye sonra web drive a gidiyo galba. di şu mubarek günü çok sevap kazanırsın bunu yapabilirmiyim yapamazmıyım söylersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hosta piknik gibi. eheh. gachayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ginaly espiriyi anladıysam noliyim. kullandığım firma servage.net belki bi yardımı olur hedef belirmemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hosta Piknik diye fast-food hedesi var =) Onu soylemis ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 di saolsun çok kral bi şekilde halletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi uzak durun elesso'dan. Çok süpersin aslansın kaplansın deyip yaptırıveriyo işini =P eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dun kullanmasi icin elesso'ya yazdigim ufak scriptin kodlari asagidaki gibi. Dun koyacaktim ama dalginligima gelmis koymamisim. Afiyet olsun. <?php ini_set("max_execution_time",86000); if($_POST) { $url = $_POST['url']; $dldir = './downloads'; $filename = explode("/",$url); $filename = $filename[count($filename)-1]; if(!is_writable($dldir)) die("Error : The DOWNLOAD DIR isn't writable. Check the necessary file and directory permissions."); if(!$filename) die('Error : I can't find any file in there!'); $fh = fopen($url,'r'); if($fh) { $fh2 = fopen($dldir.'/'.$filename,'w'); if(!$fh) die("Error : I can't create the file that will be downloaded in DOWNLOAD DIR. Check the necessary file and directory permissions."); while(!feof($fh)) { fwrite($fh2,fgets($fh,102400)); } echo 'Download Completed!'; } else { die("Error : I can't open the url that you gave."); } } ?> <form action="" method="post"> Url : <input type="text" name="url" value="<?=$_POST['url'];?>" size="60" /> </form> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 di sayesinde bütün interneti hostuma indirebilecem. 100 mb küsür dosya denedim tıkır tıkır çalıştı. öbür türlü benim 1mb lik bağlantıyla ölme eşşeğim ölme. indirmesi ayrı uploadı ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sanal PC oluştur (sanal Sürücü) önce oraya indir sonra upload et ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar