paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selam, Forumdan bir arkadaşımızın Fiat araç alımında modele göre değişen indirimlerle araç alma hakkı varmış. Kendisi bu hakkını kullanmayacağı için ihtiyacı olan herhangi bir pati olabilir düşüncesi ile forumda böyle bir duyurunun yapılmasını rica etti. İlgilenen arkadaşlar bana ÖM atarsa, kendilerine gereken bilgileri verebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben de 2. bi F1 bileti olayı sandım tüh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne kadarlık bir indirim söz konusu peki... Yeni Bravo'ya mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selam, Bu akşam daha detaylı model/motor durumuna göre bilgi veririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 1.4 turbo 150hp sport fiyatını ben de merak ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Şu sıralar dikkatimi çeken bir makina, canım çekiyor falan. 44450TL şu anda sayfasındaki fiyat. Peşin verene 41950TL. edit: 1 yılı aşmış konu uplamışım, geç farkettim. Özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fiat 500 çok istedim ama dizel yok diye corsa aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar