Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ...arıyorum. İndirdiğim dergi ve ders kitaplarının hepsi ayrı formatta, daemon kullanırdım, şimdi o açamıyo. PowerIso MagicIso Daemon vs. ne varsa yüklü şu anda bilgisayara. Uyuz oldum. .daa, .uif, .iso, .nrg vb. dosya uzantılarının hepsini açan tek bi program lazım bana. Var mı böle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Alcohol 'ü tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 amacım yazmak değil yalnız, image mount etme falan. Gerçi yazmak da işimi görür de mount da lazım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 virtual clone drive işini görür çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ACDsee kullanıyorum gayette problem ile karşılaşmadım 2 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 0ne said: ACDsee kullanıyorum gayette problem ile karşılaşmadım 2 yıldır. bunu alıntılamalıydım. patinin en EPIC FAIL i bu arkadaslar :D ZAUHZUAHZUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o_0! ultraiso sanırım hepsini tanıyor bir de magiciso var bunları tanıdığını sandığım image deyince jpeg, gif falan sanmış işte, olur böle şeyler yaw -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aynen öyle bi anlık dalgınlık ve msjlara bakmadan yazmam. *İntihar etmeye gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oper said: 0ne said: ACDsee kullanıyorum gayette problem ile karşılaşmadım 2 yıldır. bunu alıntılamalıydım. patinin en EPIC FAIL i bu arkadaslar :D ZAUHZUAHZUAH Ben de konuyu okuyunca öyle sandım ama sonra ilk mesajı okuyunca anladım da arkadaş okumadan mesaj atmış galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 başlığa bakınca ben de öyle sanmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben direk iso dosyalarını düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 0ne said: ACDsee kullanıyorum gayette problem ile karşılaşmadım 2 yıldır. AHAHAHAHAUAUAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 20 karakter yazak kadar güldün mü hakkaten utkucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gülmediysem şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mr_Hand said: amacım yazmak değil yalnız, image mount etme falan. Gerçi yazmak da işimi görür de mount da lazım yani... Yazman için söylemedim zaten :) sanal sürücü oluşturabiliyorsun bundada. Ben bunu kullanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende icerigi okumadan irfan demeye gelmistim. iyiki one benden once davranmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şimdi arkadaşların yapmak istedikleri şeyi tam olarak anlamamak lar beraber ghost desem.Yine mi fail olucak. İmage den kasıt bi makine deki dosyaları veya cd leri zip lemek gibi bişey.Sanırım.Bi cafeye bilgisayar kurulurken ghost u kullanıyolardı ordan kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 image dediği cd image. bir cd/dvd içindeki bilgileri bir dosya içine gömebiliyor, daha sonra bazı programlar yardımıyla bu dosyayı bir cd sürücüsüymüş gibi emüle edebiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Virtual image maker gibi bişey galiba. Oyun açmadan önce nfsu cd1 açıyoduk ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 daemon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 deamon .uif açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 irfanview var, o da fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Dynun said: 20 karakter yazak kadar güldün mü hakkaten utkucum Abi sende 20 karakteri saymışın o daha ilginç geldi bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Syn said: irfanview var, o da fena değildir. aaushauhsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar