Apis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Açıkçası alan almak, inrenet sitesi vs. yapmak konusunda hiçbirşey anlamam. Ama şöyle birşey buldum; http://www.bedava-sitem.com Bedava alan vs. veriyormuş, sonra içindeki kitlerle vs. sürüklebırak site yapılıyor vs. Uzantıda tr.gg mi ne öyle birşey. Benim sormak istediğim bu ücretsiz alan veren sitelerin olumsuz yanı var mıdır? Hayrına mı yapıyorlar bu işi? Bildiğiniz başka (daha iyi) böyle ücretsiz alan veren yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Böyle sitelerin dezavantajları arasında , senin sitenden reklam bulundurması, alanın yetersiz olması, çeşitli dilleri (veya herneyse, .php vs.) desteklememesi sayılabilir. Amatörce birşey yapacaksan sorun değil, hemen dene derim. Ama daha ciddi birşeyse hem oluşumun saygınlığı, hem de herşeyin kontrolün altında olması için daha profesyonel bir alan şirketine yönel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Blog falan türü bişey mi yağacaksın?Ona göre bloggum var blogcu falan var.Ben bloggum'dan yapıyorum.Blogger da Türkçe olmuştu yanlış hatırlamıyosam.Bedava-sitem'i fazla tavsiye etmem, gogıla falan zor kaydediliyo, bazen çok yavaş yani tavsiye etmem bedavasitemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Blogger ın türkçesi var evet , ayrıca başlı başlına google ürünü , google robotları çatır çatır indexliyo istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu tarz sitelerde genelde belirli bir hite ulaştıktan sonra hesabınız abuk bahanelerle iptal edilir, adresleriniz domain parking ile gelir kapısına döndürülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Müm bence bi de tavsiye verebilirsin bak burası iyi gibisinden =P eheh çok uyanık gördüm kendimi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mum anlattığın olay blogger içinde geçerlimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar