KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kredi kartı olmayana ea dan alınmış standart edition hesabı satılır aynı fiyattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kod girilmemiştir istediğiniz hesapla kayıt olup girebilrisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 legendary topic e pazar sabahi donecez yine , hadi hayirlisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 draedan said: legendary topic e pazar sabahi donecez yine , hadi hayirlisi :D yau azını ayrı aç :D artık ders almışlardır bu seferde head start keyleri için aynı ızdırabı çektirmezler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yalan olacakkkkkkkkkkkkk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Beyler bende 2 tane CE key var ...İkisini de denedim..Fakat bana gelen mailde cd-key hatalı giibi bir şey yazmışlar.... war-rvr.net 'ten almış olduğum key için böyle bir mesaj almamıştım... Bu verilen hata mesajı OB ya yeni oyuncu alınmadığından olabilirmi?? CE deki keyleri çok saçma bir karakterle yazmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 warhammer mavıshop ta daha cıkmadan tukenmıs ben de alamadım acep nereden alabılırım bılen warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 FesTivaL said: Beyler bende 2 tane CE key var ...İkisini de denedim..Fakat bana gelen mailde cd-key hatalı giibi bir şey yazmışlar.... war-rvr.net 'ten almış olduğum key için böyle bir mesaj almamıştım... Bu verilen hata mesajı OB ya yeni oyuncu alınmadığından olabilirmi?? CE deki keyleri çok saçma bir karakterle yazmışlar... 2-3 kere dene. bende 3. denemede tuttmustu pre order keyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya arkadaşlar okumaya halim yok hayrına yazıverin bana headstart kodunu girdikten sonra mı giriyoruz ingame bonus item kodlarını yoksa headtstart kodunu yazdığımız aynı yere mi yazıyoruz sistemi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aynı yere önce headstart ı sonra bonus game i gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: aynı yere önce headstart ı sonra bonus game i gir eyw ilki için onay maili gelmiş bile dün nasıldı durum çile çektirdiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 1 saatlik gecikme oldu ama bilgi verdiler. Kodu girdikten 1 dakika sonra geldi onay maili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iyiymiş helal olsun bunu başardılar en azından :) serverlar ne zaman gelcekmiş bilgi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 4 5 gibi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi heycan bastı açıl artık server ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2 saat fark olduğuna ve 15 cet'de açılacağına göre türkiye saati ile 17:00 de açılacak serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 1 saat fark var abi bi tutturamadım dün 1 saat geri dedin şimdi 2 saat ileri diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hehe gece çok kontrol ettim du bekle link vereyim http://www.world-time-zones.org/zones/central-european-time.htm adrese girdigin zaman şuan CET'e göre saatin kaç olduğu yazıyor Time at Central European Time 12:38pm Date at Central European Time Sun 14th Sep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar