KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende de kod geldi ama confirm olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok olmuyor... kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Allah Allah 3. sayfada kod gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ilk resmi reflesleyince geldi ama databank failed dedi tekrar yeni bi pencereden acincada bu sefer 3.sayfada aktivasyon kodu gosukmuyo hatada vermiyor kaldi öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende resim hatası çıkan yerde hata da çıkmıy resim de çıkmıyo heheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kafayı yeme de, yani bu GOA bile bile lades oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 image gelmıo bana hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 en son sayfada 4 5 dk dır donen carkı ızlıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 acaba amerıkaya tunnel atımmı denesemkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Siteyle ilgili sorun, bizim bağlantı ile ilgili değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Harfleri yazma olayı halledilmesine rağmen sitede hala sorunlar var, account açma işlemini tamamlayamıyorlar hala :S Hala flashtan nasıl account sayfası yapmanın mantığını çözmeye çalışıyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu sorun bizi sahura kadar uyutmaz ise şaşırmam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yeni errorumuz 404 eveet resim bitti simdi bu cıktı basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 404 de ayvayı yedik uhu hatasıdır o cok iyi bilirim yapısdımı cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Flash temalı websitesi de enteresan, bilmemkaç kişi söyledi, Flash kullanmayın diye, tınlamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hakkatten allah belalarını versin ya ne diyim bela okumam kolay da allah belanızı versin goa. ben bunun insanların abanmasıyla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum sürekli yeni hata alıyoruz. resim çıkmaz, resim çıkar database e bağlanmaz, database e bağlanır request'imizi handle edemez(türkilizce). yeter ya gidin bi çay koyun goa çalışanları allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Dr.eamon said: Harfleri yazma olayı halledilmesine rağmen sitede hala sorunlar var, account açma işlemini tamamlayamıyorlar hala :S Hala flashtan nasıl account sayfası yapmanın mantığını çözmeye çalışıyorum zaten.. ben hala harflerı alamıyorum firefox ile bide iede deneyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hata deilde image gözükmio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 resim hatası şuan bence yoğunluktan amaresimi geçenlerde confirm de cortluyo hehe az daha sabır olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 flash olayına gelırsek,site flash degılde php tabanlı bırsey olsaydı muhtemelen sayfayı bıle goremıyecektık bırcok ınsanı handle etmenın teknıgı aslında bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gelişme var en azindan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ya betaya girince ss koyarsanız buraya cok makmule gever valla askerde oyun oynayamıyoz bari az ss görüp gönlümüz acılsın hemde oyun hakkında az cok fikir edinirim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tek taşa donuyorum ama surekli 414 veya 404 hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nerden gırıyorsunuz anlamadım kı benım sıte acılısında problemım yok ıd pass gırıyorum dırek hata verıyor. Register butonuda calısmıyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://war-europe.com/#/registration/?lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar