Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Warhammer® Online: Age of Reckoning™ is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.

Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.

Your login:
Your username:
Your email address:

The WAR Team

To log onto the portal, please visit Warhammer® Online: Age of Reckoning™ - Europe
General User Conditions and Code of Conduct

böyle bi mail geldi bana şimdi open beta kodunu mu giricem?
Sosyal ağlarda paylaş

roplamda 3 mail olması lazım welcome to WAR olan 2.si

üçüncü mailde "hah senin olay bitti 2 gün uyumadın şimdi oynayabilirsin" modunda bir mail bir kaç sayfa geride postlamış biri o maili bakıverin

cd key girilen sayfa sorunsuz çalışıyor şu anda girmemiş olanlar girsin derim
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mail - Please comfirm your registration (buna basıp hesabı aktive ediyorsunuz)

ikinci mail - Welcome to WAR (bu mail hesabınızı aktive edebilecek kadar yılmaz ve usanmaz bir insan olduğunuz için gönderilen tebrik maili)

üçüncü mail henüz gelmediğinden subjectini bilmiyorum ama onun içeriği de keyiniz sorunsuz bir şekilde aktive edildi girip patchleyin sonra da oynayın şeklinde yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bir de şöyle bir olay avr ki daha da komik

"This will be checked via an asynchronous process and an email will be sent after a short time to either confirm your registration or to inform you of any errors - then you can play!"

yani diyor ki siz keyinizi girdikten sonra bu key kontrol edilecek (dikkat edin girdikten sonra girerken değil) ve size kısa zaman içinde ya başarılı şekilde aktive edebildiniz veya keyinizle ilgili bir sorun oluştu şeklinde mail gönderecekler.

kıssadan hisse diyelim ki bir harfi yanlış girdiniz farkında olmadan ve bunu ancak 4-5 saat sonra gelen ve "ahahah yanlış girdin salak salaaaaak" diyen bir maille öğreneceksiniz öncesinde değil yani 3.mail gelmesi de bazıları için durumu kurtarmayabilir hatırlatayım dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

eskşi acc larlada ob keylerinin aktivasyonu yapılıyor denildi peki eski acc la bunu yapan arkadaslara mail geldimi ben saat 6:40 da eski acc ımla key imi kaydettirdim.success felan filan dedi ancak hala mail gelmedi , birde bu adamlar oyunu acdılarmı eu da oyun oynaya bilen warmı ? (patch olayına girmeyelim ilahi bi gucun patch yapmanıza yardımcı oldugunu varsyarsak)
Sosyal ağlarda paylaş

Drc said:
eskşi acc larlada ob keylerinin aktivasyonu yapılıyor denildi peki eski acc la bunu yapan arkadaslara mail geldimi ben saat 6:40 da eski acc ımla key imi kaydettirdim.success felan filan dedi ancak hala mail gelmedi , birde bu adamlar oyunu acdılarmı eu da oyun oynaya bilen warmı ? (patch olayına girmeyelim ilahi bi gucun patch yapmanıza yardımcı oldugunu varsyarsak)

ben eskiacc la denion... ne mail geldi ne de başka bişi :S
Sosyal ağlarda paylaş

Drc said:

eski accle activasyon yaptımmail fln gelmedı dırek daldım oyuna.. zaten mail sorun cıkması halınde gelcem 5:30 cıvarı yaptım cdkey gırısını
Sosyal ağlarda paylaş

Drc said:

bende eski acc le o saatlerde yaptım bana da daha gelen giden bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

alalah sen simdi baya baya oynuyorsun (nasıl sasırdım kelimelere bakın) patch in nası hata vermedi nası oyuna giridignde sadece texture dan olusan bir mapın ortasında yanlız basına kalmadın yada haritadan asagı sonsuza kadar dusmeye baslmadın . bu patch i illa clientlemi yuklemek lazım ? bi yerlere upload edilse alınamazmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...