jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ea veya mytic in altyapısından kaynaklanmıyorkı bu olay. eu için goa gibi bir firmayla calısması dandıklıgı olusturuyor. blızzı bu konuda bence hıcbır fırma gecemez. yanlıs bılıyorsam duzeltın ama blız hem us hemde eu yu kendı yonetıyor baskasına vermıyor degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 jonywayt said: ea veya mytic in altyapısından kaynaklanmıyorkı bu olay. eu için goa gibi bir firmayla calısması dandıklıgı olusturuyor. blızzı bu konuda bence hıcbır fırma gecemez. yanlıs bılıyorsam duzeltın ama blız hem us hemde eu yu kendı yonetıyor baskasına vermıyor degil mi. sadece uzak doguda baska fırmayla anlastı blızz onun dısında kendı eu ve us ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şimdi girme umudu hiç mi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 DamienThorne said: WoTLK EU Betası sürünüyor.. oyunun son hali değil ve closed beta, sürünmesi gerekiyor ki buglardan hatalardan server göçerten şeylerden temizlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sparkcaster said: DamienThorne said: WoTLK EU Betası sürünüyor.. oyunun son hali değil ve closed beta, sürünmesi gerekiyor ki buglardan hatalardan server göçerten şeylerden temizlensin Yok biri hiç bir beta döneminde demiş ona atfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 En azından oyun çıkmadan betada bir problem yaşamamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 login olamıyorum tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 solda code yazan bi seçenek war? ordan aktif ettim bn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oyuna girebildinmi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 doğrumu yaptım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işteydim şimdi çıktım 15 dk sonra yazıorum buraya :D atabi ozmana akdar giremesseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arkadaşlar mortalinizi bozmayın. Oyun Cidden güzel, sabah bende bu kadar stres yapmıştım. Fakat oyuna elinde sonunda gireceksiniz. Ve gerçekten değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu konuda madalya kazanan vardır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben bu konuya msg yazmak icin kaydoldum siz dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahah bu iyiydi iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aynı keyi giriorum gene activated dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cıvıttı orası ben aaa giriyorum gene kabul ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahahaha herkez girsin bari söliyelim insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olay kabul etmesı zaten. adamlar tek tek kontrol edecekler. sonra mail atacaklar :D hopladım ya maıl gelmıs allah dedım bı baktım victorias secret ten tuuu dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 victorias secrettan gelen maili beyenmiyo adam, ne demişler ne demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana lightreading den mail gelmis peeeh dear collegue dio, allah belani dedim bende.. tanimam bundan sonra :P heyecanlandiriyolar adami yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Suan tekrar acılmıs ana sayfaya düsmüs haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cuce said: victorias secrettan gelen maili beyenmiyo adam, ne demişler ne demişler ucuza don varmıs :P paket yaptırtayım ıstermısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://warhammeronlineeusignup.ytmnd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahgahaha arnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar