Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Seni seçtim pikaçuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 242 kişi kaldı önümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 pikaçuu be olim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bana da 1 saat önce mail gelmiş. ben hala kayıt olmaya uğraşıyorum :< said: Greetings Amidelik, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Open Beta Licence Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Patch yapmaya başladı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Açım ben :) valla actım eti form idare ediyoruz yemege kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 validate ekranındaki error a da ok demişsek sonrasına geçmiyo mu? yoksa sadece yes no ekranı için mi geçerli? uzun süredir validate etmeye çalışıyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 su orcanizer'ı yapıcaklarına adam gıbı acc sayfası yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi halen yes diyorum, 1 saat oldu be... bi yanlıslık olmalı ya, bu kadar da kotu sans olmaz... edit: ayrıca allah belasını versin bu GOA'nın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 200 kişi kaldı önümde daha çok var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Validateteki errora OK demenin riski seni en başa atabiliyor. O yüzden o hatayı yana çekip sanki yokmuş ve sen validatea basıyorsun o işlemi yapıyor ama sonra olmuyor ve sen gene basıyormuşsun gibi düşün. Alt tarafa dikkat et bi anda YES NO çıkıyor Keyi aktiflemek için onu kaçırtma eğer validate işi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 anca... daha biz gircez sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haha 199. benim winxp said: 200 kişi kaldı önümde daha çok var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işin kötüsü keyde D mi O mu olduğu belli olmayan bi harf var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bi validate edemedim yahu refresh atayim mi yoksa yes no çıkar mı elbet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yes no daha da uzun surdu bende validate'ten, yani validate bu kadar surmedi kesinlikle, hala yes diyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Valla o risk sana kalmış ama o validateyi bulamayanlarda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 revhas said: işin kötüsü keyde D mi O mu olduğu belli olmayan bi harf var :( eer yes tuşu geliosa ve aşşada şu süre zarfında kullanacaksınız diosa o dğru keydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kfg said: yes no daha da uzun surdu bende validate'ten, yani validate bu kadar surmedi kesinlikle, hala yes diyorum ben... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: haha 199. benim winxp said: 200 kişi kaldı önümde daha çok var yaw Tam arkandayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben bulamıyorum hala, 6 saat oldu hala product key sayfasına gıremedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cuce al bendende o kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bıde bunun öncesi var tabi dün gecede zorladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aynı durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mıllet yes-no validatete ben hala cdkey ekranı goremedım GOA ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 133 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar