Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

spawn77 said:
Açıldı keyim. Arkadaşlar forumlarla gördüğüm bir yöntem ile yaptım, Linkini veriyorum. Hepinize bol şans http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=77364

Sayfada paso refresh edin, bir süre sonra sizi login olmuş gibi gösteriyor. Key giriyorsunuz

peki burada login olmaya calıstıgımızda 1103 verirse ne yapıcaz =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın yapmanız gerekenleri sırayla yazıyorum.

Bu siteye giriceksiniz.

http://www.war-europe.com/#/myproductkey/

Sonra paso refresh.. Yılmayın deneyin. Taki o login yeri ekranın tam ortasında çıkana kadar refresh. Sonra oraya login olmaya çalışcaksınız kabul etmicek error vercek. Sonra yine refresh, Arada refreshlediğinizde o rüzgar gülü dönmeye başlıcak kendiliğinden sizi login olarak göstericek. Sonra error vermezse kodu girceksiniz. Error verirse tekrar refresh, Kendiliğinden login olduğunda durcaksınız, Veya login yeri ekranın tam ortasında çıkarsa durup oraya login olmaya çalışcaksınız.

Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

ACTIVATED:Open Beta Licence
ACTIVATED:Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included)

Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account.

The WAR Team

Arkadaşlar bana bu mail geldi ama oldumu olmadımı bir türlü çözemedim. Siteye kodu girdigimde hata vermişti sanırım olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

spawn77 said:

Bu siteye giriceksiniz.
Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım

ya bu second phase patlıo bende cdkey gırme ekranı gelmıo hep errorr
Sosyal ağlarda paylaş

ben cd-key ekranına ulastım ama validate diyince cd-key yanlıs hatası yerine 1103 verdi yerine, onun icin arkada validate tusu kayboldu tıkladıgımda, wheel da donmeye devam etti, onun icin tıklayamadım bir daha, ok diyince yine ana sayfaya attı off...
Sosyal ağlarda paylaş

spawn77 said:

Bu siteye giriceksiniz.

http://www.war-europe.com/#/myproductkey/

Sonra paso refresh.. Yılmayın deneyin. Taki o login yeri ekranın tam ortasında çıkana kadar refresh. Sonra oraya login olmaya çalışcaksınız kabul etmicek error vercek. Sonra yine refresh, Arada refreshlediğinizde o rüzgar gülü dönmeye başlıcak kendiliğinden sizi login olarak göstericek. Sonra error vermezse kodu girceksiniz. Error verirse tekrar refresh, Kendiliğinden login olduğunda durcaksınız, Veya login yeri ekranın tam ortasında çıkarsa durup oraya login olmaya çalışcaksınız.

login ortaya geldiginde ilk 414 hatasinda f5 kasmayami baslicaz yoksa connect devammi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...