FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Resime dikkat. bilgisi olan_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zorluyorum yakında olucak=) Resim hakkında evet oyuna gırıs sayfası o ama hata verıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 said: Açıldı keyim. Arkadaşlar forumlarla gördüğüm bir yöntem ile yaptım, Linkini veriyorum. Hepinize bol şans http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=77364 Sayfada paso refresh edin, bir süre sonra sizi login olmuş gibi gösteriyor. Key giriyorsunuz peki burada login olmaya calıstıgımızda 1103 verirse ne yapıcaz =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nonstop devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ebolamaxi said: Zorluyorum yakında olucak=) Resim hakkında evet oyuna gırıs sayfası o ama hata verıyor teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu site leyla olmuş be. login oldum bir kere sonra geri attı. tekrar login olmayı deniyorum "u are already logged in" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 reflesh e devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bakın yapmanız gerekenleri sırayla yazıyorum. Bu siteye giriceksiniz. http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ Sonra paso refresh.. Yılmayın deneyin. Taki o login yeri ekranın tam ortasında çıkana kadar refresh. Sonra oraya login olmaya çalışcaksınız kabul etmicek error vercek. Sonra yine refresh, Arada refreshlediğinizde o rüzgar gülü dönmeye başlıcak kendiliğinden sizi login olarak göstericek. Sonra error vermezse kodu girceksiniz. Error verirse tekrar refresh, Kendiliğinden login olduğunda durcaksınız, Veya login yeri ekranın tam ortasında çıkarsa durup oraya login olmaya çalışcaksınız. Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Errordada Ok e tıklarsanız anasayfaya atıyor. Dediğim gibi yokmuş gibi davranın kenara atın öyle deneyin erroru Key girme aşamasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 said: Errordada Ok e tıklarsanız anasayfaya atıyor. Dediğim gibi yokmuş gibi davranın kenara atın öyle deneyin erroru Key girme aşamasında kafama sıcayım dun oraya 2 kez geldım 2sındede errora ok bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mail geldi hesabı onaylamak için auth server cevap vermiyor öyle kalıyor ona çözüm vrmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: ACTIVATED:Open Beta Licence ACTIVATED:Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Arkadaşlar bana bu mail geldi ama oldumu olmadımı bir türlü çözemedim. Siteye kodu girdigimde hata vermişti sanırım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olmus olmus gozun aydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oynayacağımız 5 gün beta, çektirdikleri eziyete bak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 said: Bakın yapmanız gerekenleri sırayla yazıyorum. Bu siteye giriceksiniz. Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım ya bu second phase patlıo bende cdkey gırme ekranı gelmıo hep errorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sonunda başardım ya birtane 196MB bir tanede 96Mb boyutunda patch indiriyor. Allahım aglamak istiyorummm. Sinirlerim baya gerilmişti ama sonunda başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nıe gelmıo bu cdkey ekranı ://////// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ehehu bende de gelmiyor orası, 414. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dışarı çıkayım, yine olacak gibi değil bu :D akşama bakarız. kolay gelsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben cd-key ekranına ulastım ama validate diyince cd-key yanlıs hatası yerine 1103 verdi yerine, onun icin arkada validate tusu kayboldu tıkladıgımda, wheel da donmeye devam etti, onun icin tıklayamadım bir daha, ok diyince yine ana sayfaya attı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ya sakın Ok demeyin beyler. Cd key ekranına gelince o wheel döncek döncek ya olcak, Yada olmayıp tekrar validate gelcek. Sabır biraz, Cd key ekranına gelirseniz geri dönmemeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 said: Bakın yapmanız gerekenleri sırayla yazıyorum. Bu siteye giriceksiniz. http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ Sonra paso refresh.. Yılmayın deneyin. Taki o login yeri ekranın tam ortasında çıkana kadar refresh. Sonra oraya login olmaya çalışcaksınız kabul etmicek error vercek. Sonra yine refresh, Arada refreshlediğinizde o rüzgar gülü dönmeye başlıcak kendiliğinden sizi login olarak göstericek. Sonra error vermezse kodu girceksiniz. Error verirse tekrar refresh, Kendiliğinden login olduğunda durcaksınız, Veya login yeri ekranın tam ortasında çıkarsa durup oraya login olmaya çalışcaksınız. Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım login ortaya geldiginde ilk 414 hatasinda f5 kasmayami baslicaz yoksa connect devammi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 o kadar salaım ki login olurkene f5 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Refresh kascan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kasıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar